Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Mirku. Malarstwo w mniejszym lub większym stopniu od zawsze mi towarzyszy,tym samym woblery również nie mają taryfy ulgowej???? i sporo czasu poświęcam na ich wykończenie, to świetna zabawa ale gdybym miał robić jakieś przemysłowe ilości pewnie zmieniłbym zdanie☺

Pozdrawiam !

• Like 1

Potoczaki trzy ... .

Drewno, trzy wzory i zabawa z szukaniem ciekawej pracy, która zakończyła się ( prawdopodobnie  :)  ) sukcesem.

No i ogłoszenia parafialne, dla tych co zamawiali cierniki i inne dziabongi : w weekend poustawiam w rzece i piszę privy  ;)

post-51351-0-93791500-1556119250_thumb.jpg

post-51351-0-57752900-1556119260_thumb.jpg 

• Like 23

Kilka rybek z kończącego się urlopu. A wszystko dzięki jigusom od Piotra. Robią robotę. Tylko trzeba się przekonać i cierpliwie rzucać do wody. Do niedawna jeszcze, częściej wybierałem przynęty, których prace wyraźnie czuć na kiju. Ale nie zawsze o to chodzi, jak widać.
Podziękował jeszcze raz.

post-52318-0-54146200-1556859827_thumb.jpg

post-52318-0-12737700-1556860812_thumb.jpg

post-52318-0-87828300-1556860859_thumb.jpg

post-52318-0-82632100-1556860885_thumb.jpg

post-52318-0-51904600-1556861168_thumb.jpg

post-52318-0-11309700-1556861200_thumb.jpg

post-52318-0-03633900-1556861218_thumb.jpg

post-52318-0-08240400-1556861349_thumb.jpg

post-52318-0-75202300-1556861384_thumb.jpg

Edytowane przez Wesol
  • Like 10

Marcin z takiego zaproszenia z pewnością skorzystam ;) , tylko zastanawiam się, jaki "załącznik" ze sobą zabrać  :D , trzymaj się !

Piotrek zastanów się nad tym wyjazdem :ph34r: woblery i wędki raczej Ci się tam nie przydadzą :lol: Byłem u Marcina w zeszłym roku i również wziąłem ze sobą  załącznik -_- Tak żeśmy się integrowali że nas podobno w Bielsku było słychać  :lol:  :lol:  :lol: a jeżeli chodzi o wypady nad wodę, no to.......widziałem rzekę :D  :D  :D

• Like 7

Piotrek zastanów się nad tym wyjazdem :ph34r: woblery i wędki raczej Ci się tam nie przydadzą :lol: Byłem u Marcina w zeszłym roku i również wziąłem ze sobą  załącznik -_- Tak żeśmy się integrowali że nas podobno w Bielsku było słychać  :lol:  :lol:  :lol: a jeżeli chodzi o wypady nad wodę, no to.......widziałem rzekę :D  :D  :D :)

I tego się właśnie obawiam  B) . Nic to, nie ma się co mazgaić.

Kto wie, może i Narew uda się zobaczyć  :)

Edytowane przez Piotr Gołąb

W końcu prace przy woblerach nabrały tempa. Bawię się z nowym modelem bezsterowca. Nadziei sporo ale jak to zwykle bywa, bolki zweryfikują  :)

Piotruś,ale po co kombinujesz!? Stary model sterówki okazał się "kosą" na moje bolenie i nic już więcej im nie potrzeba, a ideału się nie poprawia tylko wprowadza na stałe do oferty!!!

• Like 1

Piotruś,ale po co kombinujesz!? Stary model sterówki okazał się "kosą" na moje bolenie i nic już więcej im nie potrzeba, a ideału się nie poprawia tylko wprowadza na stałe do oferty!!!

Marcin wiesz, że przy moich możliwościach czasowych ciężko mówić o jakiejś "ofercie" ;) , tyle co dłubię to w porównaniu do wielu z Was jakieś śmieszne ilości.

Woblery które Ci się sprawdziły to taka klasyka którą zawsze mam w pudełku, no prawie zawsze :)  i która daje radę w wielu łowiskach, rzecznych czy jeziorowych . Niestety w niektórych przypadkach są one bezużyteczne, dlatego od jakiegoś czasu powoli powiększam "oręż" o nowe zabawki, w tym te do zdejmowania boleni z bardzo daleka i niekoniecznie tych które pokazują się na powierzchni  ;) , cześć ! 

• 3 tygodnie później...

Mnie telepie :) ,bo niestety z kilku powodów sezon boleniowy rozpocznę później niż zwykle i pewnie bez rozpoznania terenu pozostanie mi łowienie na klasyki ryb w rozmiarze co najwyżej średnim, które i tak pewnie mnie ucieszą.Powoli powstają inne konstrukcje, te jednak znajdą zastosowanie nieco później i już inny kaliber będą kusić, pozdrawiam !

Edytowane przez Piotr Gołąb