Piotrek_D Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Rzeczywiście, malarsko zupełnie słabo. Jak będziesz wyrzucał daj znać ;D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Sieczka 4 centymetry 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Kilka strugniętych boleniówek powędrowało wczoraj nad rzekę. Pierwszy bolek strzelił pod samymi nogami na sterową siódemkę. Trzy inne rapy odbiły się od kotwic, mimo to dzień udany, w końcu sezon na nasze "tarpony" otwarty 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Wczorajszy, późnowieczorny wypad po raz kolejny utwierdził mnie w przekonaniu, że dla sandacza kiedy jest "na chodzie" nie ma zbyt szybko prowadzonej przynęty. Ryba walnęła w boleniówkę prowadzoną w ekspresie, kiedy było już niemal ciemno. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Wyrywam po parę godzin przed albo po pracy żeby nakarmić łowiecki głód Dzisiaj przez dwie godziny sporo się działo. Mętnookie znowu nie miały problemu z pochwyceniem szybko uciekającego woblera.Na koniec branie na "krótkim dyszlu" , winda do góry i amerykański przybysz ze szczypcami mocno protestuje, kiedy próbuję odzyskać wobler 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 ''przybysz ze szczypcami mocno protestuje, kiedy próbuję odzyskać wobler '' pewnie mocno mu się podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 ''przybysz ze szczypcami mocno protestuje, kiedy próbuję odzyskać wobler '' pewnie mocno mu się podobał No na przelotny romans to nie wyglądało Tura wieczorowa "zaliczona", tym razem w końcu bardziej boleniowo 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Takie oto piękne cacuszka sieczkowe. Warto było tak długo czekać. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Jig od Ciebie (biało-czarny) Piotrze dzisiaj dał największego okonia (31), ale na różne kolory sporo ich padło[emoji1303][emoji16]Będę potrzebował takich tylko większych na główkach 3-5g... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Ooo widzisz , bardzo mnie to cieszy.Pozdrawiam i dzięki za zdjęcia ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Ach te kropki... I te Twoje przynęty... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Gratulacje Michał, piękne ryby łowisz w tym roku Mi dzisiaj udało się wyrwać kilka godzin na łowienie, wybór padł na bolki ze stojącej wody. Ryby nie wykazywały żadnej aktywności, pozostało metodyczne "czesanie wody".Doczekałem się dwóch mocnych strzałów, z czego jedna ryba dała mi już trochę popalić 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Dzięki Piotr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Na ciernika się połasił dobra robota [emoji106] pozdrawiam Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Piękne te Twoje okonie Bartku Dzięki za zdjęcie, pozdrawiam ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Taka miła niespodzianka zamiast pstrąga, zassał imitację pijawki na lekkiej czeburaszce. Na tej rzece są rzadkością tym bardziej ucieszył 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Ja tez miałem miłą niespodziankę a nawet dwie.????Złowiłem swojego pierwszego lipasa.???? Kusił Twój jig i wobler.???? 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Widzę Michał, że oswoiłeś jigi na dobre , gratuluję ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Dzięki Piotr!Współpraca idzie pomyślnie , tylko jeszcze muszę ich nauczyć nie wchodzić w zaczepy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Uklejki boleniowe - jak żywe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 7 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Wczorajszy lampart, wyskoczył pod samą szczytówką do ciernika. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Bez finezji, z potrzeby chwili. Jutro będą kusić, w końcu boleniowy przerywnik. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 20 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Nie pamiętam kiedy mogłem sobie pozwolić na bezkarny, cały dzień z wędką.Wczoraj ręce bolały, orka od świtu do zmierzchu 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Ech ja jeszcze miesiąc, żeby mieć 7 takich dni...mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Przyjemna ta "orka" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi