Such a Jerk... Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Klasycznie, kleniowo ... . Piotr wobki jak zwykle przepiekne i wzorowo wykonane Natomiast troche te koleczka lacznikowe psuja obraz calosci Z mojej strony polecam koleczka firmy Perfect 2mm, sa dostepne na alledrogo.Super mocne, super dyskretnie, jedyny mankament to wymagaja konkretnych szczypczykow - pazurem nidyrydy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 17 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Klasycznie, kleniowo ... . Piotr wobki jak zwykle przepiekne i wzorowo wykonane Natomiast troche te koleczka lacznikowe psuja obraz calosci Z mojej strony polecam koleczka firmy Perfect 2mm, sa dostepne na alledrogo.Super mocne, super dyskretnie, jedyny mankament to wymagaja konkretnych szczypczykow - pazurem nidyrydy Dzięki Rafał Kółeczka to przypadek, wczoraj ustawiałem wobki w rzece na "szybciora" i pozakładałem co było pod ręką. Zazwyczaj też drażnią mnie takie "niedopasowane" detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 18 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Oliwkowe 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Dawno tu mnie nie było, te klenioweczki smakowicie wyglądają. Bardzo ładne wobki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 2 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Dzięki Tomek.Wobki pomalowane bez perwersji ale czasem nie ma co kombinować, pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 3 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Kiedy jedni łowią, drugim zostaje malować 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 7 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Kilka akwarelek w jesiennym klimacie ... 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Wow ???? wyglądają hmmm ???? jakby to określić żeby nie było za skromnie ???? SUPER EXTRA MEGA ULTRA ???????????? ???????????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Jak ja Ci zazdroszczę TALENTU Piotrze!Szczupak wygląda jak by leżał na tej kartce. MEEEEEEEGA!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Piękne ????I ta trójwymiarowość !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 11 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Budżetowy indyjski kogut, trochę sierści i syntetyków. W niedzielę będą kusić ... . 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 No i super. Wysokiej jakości materiały ułatwiają, ale doświadczenie i talent są ważniejsze w robieniu przynęt. Nie samymi genetycznymi kurakami świat stoi Połamania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 11 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Dzięki , faktycznie sandaczowego koguta można ukręcić na większości "tanich" kapek i będą łowić. Pewnie gdyby to było stricte komercyjne wykonawstwo trzeba by się było jakimś metzem podeprzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 19 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Taki okoniowy mix dla kolegi Michała 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 @Piotr Gołąb dzięki za ten piękny zestaw[emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 19 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Proszę bardzo, oby skusiły jakieś grube pasiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Nie klasycznie kleniowo tylko okoniowo hehe . Piotruś, dziś wziąłem nad rzekę drugiego woblerka ,tym razem szaraka, złowił kilka pasiaków . Jutro biorę trzeciego zobaczymy co następny skusi . Pierwszy zaliczył szczupaka. Już się nie mogę doczekać by zobaczyć jak pracuje następny,te wypróbowane zupełnie się od siebie różnią . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 24 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 (edytowane) Taki był plan, dzięki za info i zdjęcie, fajny pasiak Edytowane 24 Października 2019 przez Piotr Gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Trzeci też ,,okoniowy'' he he, ładnie się dzisiaj spisał.Nie mogę do końca jeszcze wszystkiego ,,wycisnąć'' z tych woblerków ,bo wody jest po kolana ,a roślinności w bród, na wiosnę dopiero w pełni będę mógł zaprezentować te wobki jak trzeba i wydobyć z nich cały potencjał.Wiem, że wykonanie nie było łatwe i wymagało sporo pracy i czasu ale to jest właśnie to o czym Ci opowiadałem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 26 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Chyba właśnie ta nie do końca przewidywalna praca i "problemy" z koordynacją tych woblerów są właśnie ich atutem. Muszę sobie takich zrobić dla siebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Ostatnio jakieś pojedyncze akwarele sobie dłubię, no i powoli biorę się za jakieś jigi i woblery. Szarża pomysłów na nowe modele przynęt jaka męczy od dłuższego czasu, w konfrontacji z codziennością póki co 0 : 1. Kilka nowych konceptów które urodziły się jeszcze w tamtym roku na woblery boleniowe jest w trakcie realizacji, przed majem może zdążę . 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Wczoraj wieczorem naszkicowany, dzisiaj dostał barwy. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Tak patrzę Piotrze na twoje dzieła i jestem zachwycony Byłem wczoraj na targach w Warszawie i powiem Ci że chciałbym kiedyś tam albo np na targach rekodzieła wędkarskiego zobaczyć Twoje woblery i ryby jak żywe pięknie oprawione i czekające na nowych właścicieli:) Myślę że nie jeden z nas chciałby taki obraz mieć w swojej prywatnej galerii;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Dzięki Piter . No kusi od dawna żeby zająć się tym nieco poważniej, ale zawsze jest jakieś "ale" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Piotrek, mógłbyś zrobić szkic bolenia?,taki pod projekt koszulki w stalowoszarych odcieniach. Wymyśliłem sobie koszulkę z boleniem ale taką aby jedna ryba zajęła cała powierzchnię. Głowa z przodu, cielsko z boku i ogon na plecach. Nigdzie jednak nic odpowiedniego nie znalazłem a mała rybka na koszulce wygląda niezbyt dynamicznie i mało atrakcyjnie. Pstrokate koszulki też nie robią wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi