wesol Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Co ja bym zrobił bez Twoich przynęt 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 No pięknie , dzięki za foty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Cały czas idę w górę z wielkością przynęt. Zaskakujące, że nawet niewielkie pstrągi potrafią zjeść kilkunastocentymetrowego jiga 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Mega ubarwione te Twoje rybki, szczególnie ta pierwsza torpeda!Ostatnio trafił mi się gargamelek o równie interesujacym ubarwieniu. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 No ten samczur wyjątkowo urodziwy Mi się ostatnio same "panie" trafiają ale nie ma co narzekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 W moich rzeczkach minogi właśnie odbywają lub miejscami są tuż po tarle, z czego korzystają pstrągi.Dwa woblery "okolicznościowe" 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Łamane "szóstki" 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Piotrze nierób smaka tylko napisz ze chetnie odstapisz.Chetnie widział bym je w swym pudle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Jak zawsze konkretna robota Piotrek a w takim ubarwieniu tylko 3-4cm będziesz robił? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Piotrze nierób smaka tylko napisz ze chetnie odstapisz.Chetnie widział bym je w swym pudle.Te idą do mojego pudełka ale prawdopodobnie w najbliższych tygodniach będę miał więcej czasu na hm, w razie czego będę pamiętał. Jak zawsze konkretna robota Piotrek a w takim ubarwieniu tylko 3-4cm będziesz robił? Dziękuję Alek, coś mnie wzięło na łamańce w związku z tym planuję kolejne i chętnie( a nawet koniecznie) zrobię kilka sztuk dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 "Czwórki" 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 " Trzy i pół " 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zdrowych i Pogodnych Świąt, w dobrym nastroju 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zdrowych Świąt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Partyjka kleniowo - jaziowych klasyków 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 No Panie dałeś nieźle do pieca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Łamaniec 6 centymetrów dał mi dziś ładnego potokowca 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Piotruś, woblerek jak i pstrąg pierwsza klasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Dzięki Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) Od kilku sezonów łowienie boleni na woblery do wszelkiej animacji "powierzchniowej" pochłonęło mnie na dobre. Ubiegły rok był wyjątkowy i pomimo mizernej ilości czasu coś w tym kierunku działam. Pierwsza wersja ma 10 centymetrów, kolorystycznie jeszcze do zabawy, na zdjęciu po jednej warstwie żywicy. W nadchodzącym tygodniu może będzie kusić bolki, jeśli czas pozwoli. Planuję też coś bardziej uniwersalnego w rozmiarze 6- 7 cm, bo często jest to jedyny sposób na zmarudzone rapy.Pozdrawiam Edytowane 17 Maja 2020 przez Piotr Gołąb 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Ale cukierki !!! :P :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Takie bezsterowe piąteczki o szerokim zastosowaniu. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Piękne te piątki, chowaj je przede mną bo się nie powstrzymie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 (edytowane) E to podobno moje.Mam nadzieje że ze dwa :-) Edytowane 21 Maja 2020 przez jajakub 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 E to podobno moje.Mam nadzieje że ze dwa :-)Twoje, twoje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi