Piotr Gołąb Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Oliwki, jeszcze przed żywicą. Wobler który wymaga nieco więcej inwencji podczas prowadzenia ale właśnie takie przynęty dają mi w ostatnich sezonach największe rapy. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Konkret jak zawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Piotruś, miodzio. Choć za boleniami jakoś specjalnie się nie uganiam to piszę się na testera???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Dzięki Panowie.Tomek, zdecydowanie musisz nadrobić boleniowe zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Rapersy jak żywe. Piotrek chyba przyjadę na szkolenie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 28 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Kiedy chcesz???? . Czekam póki co aż mi się rapy rozkręcą na dobre i będą częściej zgarniać powierzchniowce,bo jak na razie są dość nieśmiałe???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 28 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Lubię boleniówki w tym odcieniu, bolenie też je lubią 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Lubię boleniówki w tym odcieniu, bolenie też je lubią Zazdrość toczy jad w moje niewinne serce Piękne są 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 28 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Zazdrość toczy jad w moje niewinne serce Piękne są Się poetycko zrobiło Dzięki Artur, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Piękna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 23 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 W wolnych chwilach kombinuję z chlapakami na bolenie. W ubiegły piątek udało się zdjąć jedną rybę, chwilę później konkretny byk rozgiął grot w kotwicy. Do tego kilka przestrzelonych brań pozwalają przypuszczać, że coś z tego będzie 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Też bym takiego chętnie przetestował ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Przetestujesz???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Piotruś to jest ten model, który pokazywałeś mi przed malowaniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Tomku to co innego,ten jest pływający i nieco mniejszy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 2 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Od kilku sezonów łowiąc zaporowe bolenie, regularnie zaliczamy z kolegami brania wąsaczy na szybko prowadzone woblery. Najczęściej hole kończą się wygraną suma, tym razem po około 10 minutowej zabawie się udało Ryba strzeliła w 8 centymetrową sterówkę o migotliwej, nieregularnej akcji. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Chyba wtopiłem dzięki Tobie w łowienie boleni ,a staróweczka od Ciebie dała Mi dziś kilka fajnych ryb ,myślę że na tym się nie zakończy i będzie ich więcej Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Przeczuwałem że to tylko kwestia czasu????Fajne bolki,pozdrawiam ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Uff, jeszcze tylko stery i do wody 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Konkretne stadko ????Twoje malowanie, takie naturalne, wygląda naprawdę super. Tego chyba nie da się nauczyć. Trzeba mieć do tego talent ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Piotrek ja już wsiadam do auta ,wyglądają rewelacyjnie ,oczami wyobraźni widzę a następnie czuję atak bolenia ,tego na nowy rekord 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Ale wysyp boleniówek. Piotrku daj znać jak będziesz miał nadwyżkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Bezsterowce do łowienia na upatrzonego, ostatnio taki 6 centymetrów dał mi życiowego bolenia 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Świetne te boleniowe, sam też preferuje takie proste malowanie , naprawdę super robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Bezsterowce do łowienia na upatrzonegoJak byś miał za dużo, to ja sobie jednego upatrzyłem ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi