Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Najważniejsze to nie przemęczyć. Widzę to często u siebie,"niby" czegoś brakuje i męczę pędzlem zbyt długo niekoniecznie z dobrym efektem, brakuje tej "transparentności". 

Dużym ułatwieniem była by odlana rybka która załatwia za nas 90 % roboty, bo sam już goły odlew z natury wzbudza ochy i achy ale nie lubię trupków i wolę samemu coś wydłubać.

Delikatna opalizacja na bokach, cieniowanie na grzbiecie i powinno być ok ;)  

• 2 tygodnie później...

Leszku dziękuję, jutro mam kolejne badanie po którym mam nadzieję dowiem się co tam strzeliło i czy zapowiada się dłuższa "zabawa" i bieganie po znachorach czy w miarę szybko wrócę do normalnej aktywności.

Ręka ręką ale jak wspomniałeś pstrągi same się nie złowią  :) i jak znam siebie to pewnie z początkiem stycznia choć na chwilę wyskoczę przywitać się z rzeką  ;)

Piotrze jaka by nie była diagnoza to po zwichnięciu barku to ja bym z początkiem stycznia nad rzekę nie leciał. Drugi raz zaliczysz podobny upadek i możesz do końca życia się z tego nie wygrzebać. 

Co najwyżej skocz na Zakrzówek tam o jakąś niechcianą przygodę dużo trudniej niż na innych odcinkach naszych rzek. 

Oczywiście szybkiego powrotu do zdrowia. 

Grubo i tłusto, czyli to co pstrągi na poczatku sezonu lubią najbardziej. Niestety kręcę ze zwichniętym barkiem, w najbliższym czasie zostaną mi prawdopodobnie tylko sesje przy imadle  :(

attachicon.gif IMG_20201215_115212_Easy-Resize.com.jpg

attachicon.gif IMG_20201215_092417_Easy-Resize.com.jpg

attachicon.gif IMG_20201215_092344_Easy-Resize.com.jpg

Ciężko cos napisać, bo dobrze wiesz że są świetne :) czy ja mam rzekę w pobliżu w której mógłbym ich użyć? Co do barku to znasz gościa który w tamtym roku jak nie mógł machać prawą ręką to się w miesiąc nauczył lewą i teraz jest oburęczny ;)