Piotr Gołąb Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 No dobrze nie jest, nie chcę nawet szacować ale na pewno mocno uszczupliły pstrągową populację. Przykro na to patrzeć, niewiele można zrobić ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Piotrek kawę Ci podrzucę mojrzeszówkę bo szwagier już parę lat palarnie ma to następnym razem przy kawie jednego świerszcza więcej ukręć. Pamiętasz te wielkie kluchy, które próbowaliśmy złowić na muchę w przerwie między brzanami? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Pamietam , moze w tym roku wyskoczymy na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Świerszczyk jak świerszczyk, ale to ostatnie strzebelki !!Rewelacja ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Ty się lepiej szykuj na marzec a nie jakieś mi tu recenzje????????Dżołk, fajnie że zajrzałeś tutaj. Pozdrowienia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Świetne woby Piotrze, mam nadzieję że niedługo wyląduje kilka w moim pudełku???? a puki co sierść zrobiła robotę. Ołaźiłem się dla tej rybki, zegarek pokazał 13,5km. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 19 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Cieszę się Michał, wypracowane ryby cieszą najbardziej Czasu na dłubanie jak na lekarstwo, kilka woblerów pstrągowych do pudełek kolegów :Łamany ciernikKiełbiowate : 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Na miejscu pstrągów nawet z pełnym brzuchem byś się nie oparł! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Z różnych powodów ostatnie tygodnie nie były dla mnie zbyt łaskawe, tym samym niewiele się dzieje przynętowo.Dla odstresowania czasem wezmę kartkę papieru i coś stworzę.Pozdrowienia Salmo trutta morpha fario 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 To sie nazywa odreagowanie słabszych dni.Tez bym tak chciał piknie umiec.Jeszcze Piotrku pokażesz na focie cos z rzeki wyjoł.Pogoda sie poprawia i wszystko ruszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 To tak jak u mnie Piotrek, ale łódeczkę zaraz odbiorę, więc idą lepsze czasy. Byle woda jesienią była dobra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 I to jest talent!Piękne ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Janek los nie może być aż tak złośliwy, choć niczego nie można wykluczać. Też liczę na "normalną" wodę w rzekach tej jesieni, muszę zacząć jakieś boleniowe "wertykale" dłubać???? Leszku dzięki wielkie???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Piotrek narysu mi coś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 6 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 (edytowane) Piotrek narysu mi coś Wymyśl temat a ja zaczynam strugać kredki ???? Edytowane 6 Maja 2021 przez Piotr Gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 6 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Aspius aspius, kredki akwarelowe. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 ...i jak Ty mógłbyś robić brzydkie woblery jak masz taką rękę. PozdrawiamSławek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 6 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 (edytowane) Hehe ????,dzięki Sławku! Edytowane 6 Maja 2021 przez Piotr Gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 (edytowane) Piotrek, pstrąg mega! ...ale bolo mnie rozj...ł!!! Nie wiem jak to określić...taki bardzo naturalny..."niedoskonały", styrany życiem, potarłowy-majowy...rewelacja!!! Ta ryba sobie po prostu płynie, żyje...Świetna robota! Edytowane 6 Maja 2021 przez drakmen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Dzięki Bartuś, miło mi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronka1991 Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Piotr ukłony w twoją stronę te woblery są mega !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 (edytowane) Dziękuję Rafał ???? Edytowane 12 Maja 2021 przez Piotr Gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Cześć Piotrek. Wyczyść proszę skrzynkę bo wiadomości nie przechodzą albo odezwij się bo nr straciłem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Talent talentem, oczywista oczywistość, ale tu jest też spory warsztat plastyczny, i czuję... wyrobiony nie jeden blok różnymi technikami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 21 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Talent talentem, oczywista oczywistość, ale tu jest też spory warsztat plastyczny, i czuję... wyrobiony nie jeden blok różnymi technikami No ukryć się nie da i "trochę" przeróżnej makulatury już przerobiłem , dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi