Piotr Gołąb Opublikowano 10 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Na woblery ciągle brakuje czasu więc chociaż coś na "szybko", tym razem okoń. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Szczerze mówiąc, czekałem na okonia. I nie zawiódł. Mam pytanie odnośnie przynęt. Narysowane, czy podrzucone dla wzbogacenia kompozycji? Pytam, bo wszystkiego się można po Tobie spodziewać, więc wolę się upewnić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 10 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Dzięki Maćku ????Rekwizyty prawdziwe,chyba całkiem nieźle się z okoniem dogadały ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Taki spaślaczek, pewmie zaraz po obiadku Piękny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Piotras wezmę tego oksa na grafike, będzie u mnie na bluzce jak będę sobie robił 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 16 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Tym razem również w paski ???? 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 (edytowane) Piotrze masz jakiegoś może pstrągala? Na czapke teamowa bym takiego pięknego lorbasa zapodał Edytowane 17 Grudnia 2021 przez bartosz311287 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 17 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Bartku na dniach będzie gotowy potokowiec ????Tymczasem nadal kłujące i w paski ???? 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Bartku na dniach będzie gotowy potokowiec Tymczasem nadal kłujące i w paski Bajka!!! To czekam, nie będziesz miał nic przeciwko jak pożyczę na czapke tego kropasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 18 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 (edytowane) Damy radę ???? Edytowane 18 Grudnia 2021 przez Piotr Gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 A może teraz kleń?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 18 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 A może teraz kleń??????Będzie na pewno, od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Będzie na pewno, od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie ????.Piotrze, jak kleń, to koniecznie do pary z jaziem ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 18 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Namówiłeś mnie Leszku Klenie czy jazie to fajny rysunkowo temat, choć sporo trudniejszy od okoniowatych czy łososiowatych, przynajmniej z mojej perspektywy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 No i super ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 To może jeszcze wąsata Barbara? Całkiem fotogeniczna z niej dziewuszka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 19 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 (edytowane) To może jeszcze wąsata Barbara? Całkiem fotogeniczna z niej dziewuszka.Mam do tych ryb duży sentyment, jak czas pozwoli będzie i Baśka, może niejedna ???? Edytowane 19 Grudnia 2021 przez Piotr Gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 25 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Jesienny lipień z "mojej" Bystrzycy lubelskiej. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronka1991 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 kiedyś Piotr musisz mi narysować pstrąga lub lipienia do mojej skromnej garażowej pracowni oprawię w ramkę i powieszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Piękny Kardynal ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 A ja poproszę brzanę, bardzo proszę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Barbara...piękna "kobitka" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Królowa jest tylko jedna... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 27 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Miał być pstrąg,to jest ????. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Ogromnie podziwiam umiejętności Piotrze! Piękne! Maciek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi