Piotr Gołąb Opublikowano 27 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Dziękuję Maćku ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Te ogony większe maluj bo na małe wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 28 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zdjęcia w perspektywie stąd takie wrażenie, odmierzam z "modela" a nie na oko ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 "Odrobinę" po sezonie sandaczówki, pływające dziesiątki. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Cześć, można gdzieś zobaczyć prace sandaczówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 6 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Niestety nie, jeśli znajdę chwilę to pewnie zrobię i wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Tego typu woblery lubię malować najbardziej, tylko pędzel + palec ????. Pstrągowo - kleniowe strzebelki 5,5-6cm. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Tego typu woblery lubię malować najbardziej, tylko pędzel + palecA ja takie w Twoim wykonaniu najbardziej lubię oglądać. Zawsze staram się coś tam podpatrzeć ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 14 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Strzebla potokowa,samiec. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 (edytowane) Można by tego samca przemalować na korpus woblera. Pewnie by wyszło lepiej niż poniżej : Edytowane 14 Stycznia 2022 przez Banjo 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 14 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Wysyłaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Pokazany jedynie do motywacji strugania i malowania strzebelek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Kiedyś była taka kreskówka "Zaczarowany ołówek" teraz wiem, że to była prawda. Piotrek zrobił jiga, później narysował rybę, a mi zostało tylko złowić życiowego pstrąga (64 cm) . Dziękuje Piotruś 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 15 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Nawet nie wiesz Piotr jak cieszy mnie, że ta ryba trafiła na Ciebie.Ogromne gratulacje raz jeszcze, fajnie mieć choć niewielki w tym udział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Się nie znam, ale to chyba pod trotkę podchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 15 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Się nie znam, ale to chyba pod trotkę podchodziMaćku 100 % potok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Ja pierdziule. Kolor, krzyżyki, czerwonych plamek brak.....patrzę co prawda z tel. ale na na potoka to nie wygląda. Jednak nie spieram się. Może u Was są takie dziwne???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 15 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 (edytowane) Jest kilka czerwonych????Wszystko zależy od rzeki, w niektórych są mega kolorowe i upstrzone grochami a niekiedy to bledziuchy z niewielką ilością kropek. Zresztą bywa,że w tej samej pływają jedne i drugie ???? Edytowane 15 Stycznia 2022 przez Piotr Gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Fakt. Kilka czerwonych zauważyłem, takich bkadziutkich ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Co tu się porobiło!?Piękny okaz, gratuluję współpracy:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 18 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Tym razem trochę egzotyki ????Tej ryby jeszcze nie rysowałem, arapaima. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronka1991 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 jak zawsze super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 To z egzotyki teraz czekamy na Niszczukę????I zapytam jeszcze gdzie jest moja brzana??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio191 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Piękna królowa Amazonki???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 To z egzotyki teraz czekamy na NiszczukęI zapytam jeszcze gdzie jest moja brzana???Niszczuka będzie musiała sporo poczekać, za to brzana lada moment wskakuje na karton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi