Piotr Gołąb Opublikowano 28 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Strzeble,tonące szóstki. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Kozacko pomalowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Widze fota z pleneru.A jak tam kropki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 28 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Byłem tylko na "Ustawce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Byłem tylko na "Ustawce" Czyżby mam się nastawiać, że po niedzieli cosik będzie czekało na mnie w paczkomacie? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 28 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Czyżby mam się nastawiać, że po niedzieli cosik będzie czekało na mnie w paczkomacie? .Tak, ale dla Ciebie inny dziabong 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 To może dla mnie? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 28 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 To może dla mnie? Pudło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Jakże jestem nieszczęśliwy ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 (edytowane) Tak, ale dla Ciebie inny dziabong Wiem, wiem, taki połamany i do tego w kapeluszu . Edytowane 28 Stycznia 2022 przez Banjo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Tak, ale dla Ciebie inny dziabong https://www.youtube.com/watch?v=QNTlZ6OV9sc&ab_channel=GONGOWANIE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 29 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 O dziabągu z piosenki którą wrzuciłeś zapomniałem, dzięki za podróż sentymentalną . Dziabąg czy dziabong, oto jest pytanie https://sjp.pwn.pl/ciekawostki/haslo/dziabag-dziabong;4974652.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 O dziabągu z piosenki którą wrzuciłeś zapomniałem, dzięki za podróż sentymentalną . Dziabąg czy dziabong, oto jest pytanie https://sjp.pwn.pl/ciekawostki/haslo/dziabag-dziabong;4974652.html A na zdrowie Pamiętam, że był jeszcze dziób-dziób 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 29 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Obiecałem brzanę, jest ????. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Rewelacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 29 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronka1991 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Pięknie !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARK Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Wielu marzy aby złowić tą rybę, od dzisiaj także aby tak ją namalować ???? piękna???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Piekna Barbara )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Piękna Brzana Piotrze .Jak żywa Przypomniałeś mi czasy jak za nimi się uganiałem .Pieknie walczą na kiju . Na zdjęciu moja pierwsza . Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 29 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Dziękuję,sobie w sumie też przypomniałem ????Kiedyś łowiłem ich bardzo dużo, po przeprowadzce na wschód z południa Polski prawie o nich zapomniałem ????. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Piękna ???????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 No dobra, a ja się pytam, "dzie je jaś" i tu powinno być uzasadnienie ale nie będzie bo przecież wiadomo o co cho . Brzana cudo, Pozdrawiam Serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 30 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Jaź Piotrze zbliża się wielkimi krokami, pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Z tą brzaną kolejny raz udowadniasz, że masz talent:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi