Piotr Gołąb Opublikowano 6 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Ma takie jak ryba że zdjęcia na którym się opierałem rysując ????. W sumie to przeróżne mają odcienie tych płetw,no ale fakt - wiśnia jest wiśnia ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 13 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Taka drobna przeróbka sliderów dla kumpla, chciał coś bardziej naturalnego. Fanów Salmo z góry przepraszam ????. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Pójdziesz do piekła! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 13 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 (edytowane) Pójdziesz do piekła!Koledze się podoba,ale interesu życia już nie zrobi ???? Edytowane 13 Czerwca 2022 przez Piotr Gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Koledze się podoba,ale interesu życia już nie zrobi ????Za 5 lat wystawi na jakimś portalu jako unikaty, seria super limitowana ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Slidery, wyglądają świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 14 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Dzięki wielkie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Buster Jerki bywają w wersjach sygnowanych, to i może sobie być Salmo Slider Custom PG. Urodziwszy siłą rzeczy, bo gdzie tam do Piotra kobiecinie, naklejającej kalkomanię. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 19 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Mniejsza wersja verticala okazała się dobrą przynętą na spore klenie,najczęściej te wiślane. Dzisiaj szybki spacer po opasce dał kilka ryb, niewielkie bolenie i klenie, plus jedna fajna klucha. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Warsztatów malowania przynęt nie prowadzisz czasem Piotrze? Ile czasu zajmuje Ci wymalowanie takiego woblera +/-? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 19 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Marku przede wszystkim cieszę się, że "wróciłeś" Nigdy nie patrzę na zegarek wykańczając woblery, w tej cykadce połowę efektu robi folia aluminiowa, reszta to rozcieńczone farby transparentne które sprawiają, że przynęta wygląda naturalnie. W sumie to zaczynam wykańczać niewielką partię boleniówek i z ciekawości sprawdzę, ile czasu to zabierze.Czekam na Twoje kolejne wyroby, bo zdecydowanie jest co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 30 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Kilka niewielkich cykad. Powstały z myślą o boleniach a "żre" je wszystko ???? 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 3 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Ostatnie dotknięcia pędzlem i można nakładać żywicę. Boleniowy mix prawie gotowy. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Piekna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 7 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Smużak ???? 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Ooooooo, ja chcę takiego!!!!!Ślicznotka ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Ale fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARK Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Super ciekaw jestem pracy ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 7 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Super ciekaw jestem pracy Jak to smużak, delikatnie drży i zostawia V-kę . W niektórych sytuacjach mocno pobudza bolenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 8 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Ale super !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 12 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Klasyka, te akurat pod bolki ze stojącej wody, bardziej dojeżdżają na boki. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 17 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Ryby złowione tak jak lubię najbardziej, czyli na upatrzonego. Ten moment kiedy woda eksploduje jest nie do opisania ????. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 18 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Sprawca zamieszania, nie dawałem mu większych rokowań a jednak się pomyliłem. Bolenie nie przestają mnie zadziwiać. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 23 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Twój pstrągowy. Zdjęcie nie pokazuje całego, ale pewnie po dupce poznasz???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 23 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 (edytowane) Dzięki za fotkę , pewnie to wiesz ale uważaj na tego pięknisia przy odczepianiu. Miałem kiedyś w Chorwacji nieprzyjemne z nim spotkanie ????. Pozdrawiam Edytowane 23 Lipca 2022 przez Piotr Gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi