jabadaon Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Też kilka lat temu się nadziałem i od tej pory baaaaardzo uważam ????Ale rybka szalenie urodziwa i ponoć bardzo smaczna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Szaro-bury jig z odrobiną połyskującego dubbingu imitujący ciernika nie wychodzi z mody ???? 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Graty Pietrek piekny pstruch fota mega pozdro super zakonczenie sezonu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Dziękuję Andrzej, choć mam nadzieję zakończyć w przyszłym tygodniu ????, pozdrawiam Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 19 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Cykada 8 cm, 14 gr. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 23 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 W końcu mop odnalazł swoje przeznaczenie ???? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 1 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Coś powoli powstaje, jeszcze kilka podejść i może będzie z tego pstrąg ???? . 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Piotrze, tęsknisz już za pstrągami . Widzę u Ciebie także szeroki wachlarz uzdolnień plastycznych . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Już teraz wygląda super...a pomalowany.... Nie mogę się doczekać. ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 1 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Piotrze, tęsknisz już za pstrągami . Widzę u Ciebie także szeroki wachlarz uzdolnień plastycznych .Zgadłeś Sławku, nawet dzisiaj w rozmowie z kumplem o tym wspominałem, że już o nich myślę,choć do sezonu jeszcze daleko ????. Już teraz wygląda super...a pomalowany.... Nie mogę się doczekać. ????????????Jeszcze "chwilę", pewnie ze dwa miesiące ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Cześć Będzie piękny, już jest. PozdrawiamSławek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 2 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 (edytowane) Dzięki ???? Edytowane 2 Października 2022 przez Piotr Gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 5 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 (edytowane) Po dłuższej przerwie kredki poszły w ruch, samiec ciernika w szacie godowej.Jeszcze kilka detali i gotowe. Edytowane 5 Października 2022 przez Piotr Gołąb 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomspinn Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Masz talent!! Gratuluje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 ART sztos! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 5 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Dzięki wielkie. Mam nadzieję, że nie "spapram" bo jeszcze kilka podejść ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Po dłuższej przerwie kredki poszły w ruch, samiec ciernika w szacie godowej.Jeszcze kilka detali i gotowe. IMG_20221005_073827_867.jpgTeż mam kredki ale chyba popsute bo nie mogę tak namalować ciernika ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 13 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Jesienią kiedy tylko mam kilka chwil i dopisuje pogoda szukam lipieni. Ostatnio na własnoręcznie ukręconą jęteczkę udało się poprawić "PB".48 cm kardynał dopiero po kilku zmianach muchy pewnie zassał suchą na #16 i szybko wylądował w podbieraku. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 25 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Płotko-podobne "coś" w trakcie tworzenia, ok 20 cm długości. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Czekam na efekt końcowy.W Twoim wykonaniu na pewno będzie na co popatrzeć ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 22 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Tropheus moori "red rainbow " Kasanga. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Piękny samiec w szacie tarłowej, miałem grupę ryb z tej części Tanganiki. Jeszcze większym wyzwaniem artystycznym, będzie odmiana z okolic Ilangi. Najtrudniejszym, w mojej ocenie jest Murago gdyż lokalne ryby posiadają wszystkie możliwe odcienie zieleni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 22 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 W sumie to po cichu czekałem na Twój "werdykt" ???? bo wiem, że to twój konik i masz o tych rybach dużą wiedzę. Dla mnie to zupełna nowość, to prezent dla kolegi ale nie ukrywam, że różnorodność ryb żyjących w jeziorze Tanganika to niesamowity i trudny do wyczerpania temat dla wszelkich działań malarskich czy rysunkowych. Kuszą mnie kolejne tropheusy więc pewnie coś jeszcze przedostatnie się na papier, pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 5 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Łamaniec powoli dostaje "ubranie" 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Takie coś wyszło,testy pewnie dopiero w maju choć kto wie ???? 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi