Bolen30 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Jestes wielki Piotrku.Brawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Mega!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Piotrze coraz trudniej rozpoznać, czy to jest rysunek na kartce papieru, czy też na korpusie woblera . Świetna robota . Gratuluję talentu oraz jego ciągłego rozwoju jakim nas raczysz z każdym postem . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARK Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Gdyby rybom wystarczał tylko wygląd już można powiedzieć killer ???? piękna robota???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 (edytowane) Dzięki jeszcze raz wszystkim Wam za dobre słowo, jeszcze ręka nie wyszła z wprawy ???? Edytowane 10 Grudnia 2022 przez Piotr Gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Ty się Piotrku nawet nie musisz podpisywać na swoich woblerach ????,od razu widać czyja to robota????.Świetnie zrobione, wobler z dusza ????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 (edytowane) Wielkie dzięki Jacku????Przy tak dużych przynętach można się rozmalować, chyba bardziej polubię szczupaki ????. Edytowane 10 Grudnia 2022 przez Piotr Gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Jakby to powiedzieć "troszkę przesadziłeś" , piękna robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Ani trochę ????, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Pływająca płotka wyrzeźbiona w drewnie lipowym. Będzie kusić szczupaki z wiosennych, płytkich grążelowych blatów. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Trochę brakuje mi formułki: w procesie wykonania nie ucierpiała żadna żywa istota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Trochę brakuje mi formułki: w procesie wykonania nie ucierpiała żadna żywa istota. Czy żona wpisuje się w tą formułkę ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Miałem na myśli Rutilus rutilus z rodziny Cyprinidae. Także pudło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 17 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Miałem na myśli Rutilus rutilus z rodziny Cyprinidae. Także pudło.Ja natomiast śladową ilość lakieru do paznokci, "podprowadzonego" żonie pod osłoną nocy ???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Po długim czasie do wątków na JB. nie zaglądania, wiedziałem że u Piotra znajdę cuda do podziwiania Płoć łamana i dzieła rybie na kartce przeniesione wywołują uśmiech jak dawniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 10 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 (edytowane) Piotrze, to tak od serca - mam to samo oglądając Twoje leśne, magiczne podchody zaklęte w fotografii a co do przynęt, sam po sobie wiem że jak nie robisz tego zawodowo to ciężko przy obecnym szybkim życiu o super regularność, ale czekam na Twoje woblery bo zawsze inspirują do działania ???? Edytowane 10 Stycznia 2023 przez Piotr Gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 18 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Kilka ryb z ostatnich krótkich wypraw, niezawodne sierściuchy i sporadycznie wobler. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Piotrze, to tak od serca - mam to samo oglądając Twoje leśne, magiczne podchody zaklęte w fotografii a co do przynęt, sam po sobie wiem że jak nie robisz tego zawodowo to ciężko przy obecnym szybkim życiu o super regularność, ale czekam na Twoje woblery bo zawsze inspirują do działania ????No właśnie dziś słyszałem, że Twoje auto stoi nad rzeką Gratulacje połowów Piotr. Będziesz miał "inspirację" na łódce ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 (edytowane) Kilka klasyków na potokowce,taka mała "rozbiegówka" przed ciut większą ilością. Edytowane 20 Lutego 2023 przez Piotr Gołąb 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Czyżby wpadło konkretne zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Absolutnie Sławku, nie mam czasu na woblery zupełnie bo pochłania mnie co innego, większe ilości to teraz dla mnie 20 sztuk ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Piotruś a pamiętasz jeszcze o mnie? Jakby czasem coś .....???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 .. i o lipowej płotce dla wielbiciela lipowych płotek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Pamiętam, pamiętam ????. Choć "przypominajka" nigdy nie zaszkodzi ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi