Piotr Gołąb Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Oczywiście z powierzchni ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 (edytowane) Trochę żałuję,że podczas takiego łowienia nie zakładam jakiejś kamery bo niby obrazy zostają w głowie jednak to nie to samo. Poprawianie po kilka razy, cmokanie, strzały na "krótkim dyszlu" a później dynamiczna walka stawiają bolenia na podium w kategorii "podnoszenie tętna" . Zawsze mówię kolegom że wolę złowić jednego bolenia na przynętę powierzchniową niż kilka na te prowadzone w toni.Tak jak Kuba napisałeś, najlepszy czas przed nami i już mi się gęba cieszy .Dokładnie, ja dziś capnąłem trzy a brania bajka. Szły i waliły raz za razem. Pierwszy zapiął się po trzecim "strzale", trzeci największy, bum,bum, bum zrobiłem pauzę, bum i siedzi. Wrażenia niezapomniane. Edytowane 4 Sierpnia 2024 przez sdd_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Ja za każdym razem jaram się jak małe dziecko ???? , adrenalina wyłazi uszami ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 (edytowane) Tylko czy, większa jest jak odpuści, czy jak fuknie? Jak tąpnie niczym grzmot czy jak zassa, niczym pstrąg? ... Edytowane 4 Sierpnia 2024 przez guciolucky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 To dobre pytanie. Kiedy jestem o świcie na belly boat w dobrym łowisku i wiem, że w każdej chwili jakiś byk może zagotować wodę już jestem naelektryzowany. Chyba nie sposób wskazać podczas takich podchodów tego jedynego "najlepszego" momentu, jednak z pewnością jednym z najbardziej emocjonujących jest ten, kiedy w miejscu gdzie jeszcze przed chwilą tańczył spokojnie prowadzony wobler robi się konkretna fala, wszystko zatrzymuje się na ułamek sekundy a woda zaczyna się gotować, w przypadku tych największych wygląda to tak, jakby ktoś wrzucił do wody jedna po drugiej kilka cegłówek, dopiero po chwili ryba odpływa uruchamiając hamulec. Ten krótki moment tej całej układanki potrafi dać więcej doznań niż sam hol ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 ???? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 18 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Wieczorne pędzlowanie ???? 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 18 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Waść drażnisz moje oko....cały czas czekam ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 20 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 Klasycznie, bez cekinów. Tylko amelinium i czerń ????. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 27 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 Niewiele czasu na dłubanie czy rysowanie. Po dłuższej przerwie udało się odkurzyć kredki ????. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 27 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 Piękny, masz skilla chłopie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 27 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 Świetnie wyszło, piękna ozdoba wnętrza... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 30 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 (edytowane) Piękny, masz skilla chłopie Świetnie wyszło, piękna ozdoba wnętrza...Dziękuję ???? Edytowane 30 Listopada 2024 przez Piotr Gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 3 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 Jig dobry nie tylko na pstrągi, tym razem w rozmiarze xl ???? 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 17 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 W końcu jest chwila, żeby coś wrzucić do pudełka przed sezonem . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronka1991 Opublikowano 26 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 W końcu jest chwila, żeby coś wrzucić do pudełka przed sezonem . IMG_20241217_211030.jpgTam o mnie nie zapomnij 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 26 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 Jest nas więcej ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 Przebijam. Biorę wszystko . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 27 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 Ja mam blizej bede szybszy . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 22 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Sandacz, akwarela plus kredki. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Co tutaj dużo pisać, masz talent. Ubarwienie takie jesienne . Myślę, że w czerwcu zieleń byłaby bardziej soczysta . Piotrze pomyśl proszę o albumie, sporo już masz rybek, jest co pokazać szerszemu gronu . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Jaki album tu kalendarz z ryba miesiaca adekwatna do pory roku to bylby czad Pieter do roboty . Mysle ze bedzie wielu chetnych . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego (edytowane) Album, kalendarz, czy też tylko szkło z zewnątrz. Wszystkie znajdą chętnych. ???????????????? Edytowane 22 Lutego przez jabadaonbis 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 22 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Co tutaj dużo pisać, masz talent. Ubarwienie takie jesienne . Myślę, że w czerwcu zieleń byłaby bardziej soczysta . Piotrze pomyśl proszę o albumie, sporo już masz rybek, jest co pokazać szerszemu gronu .Dziękuję Sławku, doceniam ????????.Zgadłeś, inspiracją do tego rysunku była ryba złowiona w listopadzie w rzece Bug ????.A odnośnie albumu to ciągle brakuje mi czasu na takie rzeczy choć nie ukrywam, że to ciekawy pomysł, może kiedyś się uda spiąć to w jedną "teczkę", pozdrawiam ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 6 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Garść łamańców w końcu doczekała się lakieru ????. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi