Jozi Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Ci niektórzy koledzy zapewne pamiętają polski film "Ballada o Januszku"... Otóż trochę to inny Januszek mocno w moich planach pozyskania nowego kijka zamieszał .Przeczytał moje dywagacje sprzętowe, dotyczące pozyskania narzędzia na krnąbrne i tzw. "trudne drapieżniki" i co uczynił?Ano dzisiaj otworzył magiczne pokrowce z gołymi węglowymi prętami i chwilowo z lekka zburzył mi koncepcję pozyskania krakowskiego wyrobu od Krzyśka Z .Miałem okazję pomacać kilka blanków, ale jeden to szczególnie mnie zainteresował i bardzo zaintrygował .Największy jego mankament to to, że jest w jednym kawałku, długość bodajże 6 stóp + 2 cale, ot takie 1,8 m z kawałkiem ...Ale jaka ciekawa konstrukcja, pod moje potrzeby to marzenie, szczytówka miękka taka co to jak sandacz "szczypnie" gumę to ja prędzej będę wiedział o braniu nim on się zorientuje, że ta jego zdobycz jest nie halo i nim ją wypluje, to już wisi na kiju...Po suchym macaniu konkluduję, że kijek na tym blanku poda gumki już na główkach 4g a skończy dość daleko, bo jego moc jest okrutna, wręcz darłem blank w dwóch rękach do góry, power w dolniku jest taki, że suma można trzymać, ścianka gruba, dość mięsista .Co prawda blank dopiero ma być obłowiony i sprawdzony, ale już na sucho widać że będzie z niego pociecha.Po cichu mam nadzieję, że istnieje realna szansa przerobienia na spigotowy dwuskład - były to kapitalny uniwersał łódkowy, coś w stylu dawnych talonów z VI+ czyli subtelna ala wklejkowa szczytówka z mocnym dolnikiem.O firmę się nie pytajcie, bo ja jej nie znam i do szczęścia nie jest to mi potrzebne.Prawdopodobnie jak kijek będzie po testach to tenże Januszek "Złoczyńca" coś bliższego napisze . Pozdrowienia dla Sympatycznego Januszka . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 I Kraag odszedł.... :-) Tapatalknięte z komórki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Jaxon varis pro? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 I Kraag odszedł.... :-) Tapatalknięte z komórkiPóki co, ale jak się nie da przerobić na 2 kawałki to nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Póki co, ale jak się nie da przerobić na 2 kawałki to nie ... Bartek z BB Custom mówił, że dla ciebie to jedenastka będzie idealna... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) Ładnie to tak? Narobili smaku i powiedzieć nie chcą co to takiego To będzie nowa marka na naszym rynku czy może jakaś nowinka z firm już obecnych u nas? Chociaż tyle bo spać nie pójdę... Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 jakiś blank do dropshota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) Januszek "Złoczyńca"? Józek,w.g mnie to "Dobroczyńca".Wreszcie sprawił że Twoje,moje i być może wielu innych marzenia o takiej wędce której parametry przedstawiłeś na wstępie będą zrealizowane.Jak będzie można podzielić na dwa lub trzy kawałki to na pewno się na niego piszę. Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez januszz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 jakiś blank do dropshota Tomek trafił w sedno, to do verticala blanczysko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 A nie pachnie to troche Gawasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyka3 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Też o Gawasie pomyślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Jeśli to ten Januszek o którym myślę to gawas byłby zbyt banalny ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Jeśli to ten Januszek o którym myślę to gawas byłby zbyt banalny Pewnie dobrze myślisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Pointa tu widzę, Pointa...Jakby były dwuczęściowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 JanuszD - Point Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 JanuszD - Point I co - popsułeś całą zabawę? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 I co - popsułeś całą zabawę? [emoji6] Ale ja nie chciałem.... Przepraszam ...[emoji30][emoji56] Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) No to rozszyfrowane.Mialem w lapkach jednego Pointa i zrobil wrazenie. Jak by byly w 2kawalkach to tez juz bym strugal. To nie znaczy,ze do tematu sie nie ugne. Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez Darek64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 No to rozszyfrowane.Mialem w lapkach jednego Pointa i zrobil wrazenie. Jak by byly w 2kawalkach to tez juz bym strugal. To nie znaczy,ze do tematu sie nie ugne.Z tego co wiem to nie jest Point, też zadałem to pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Raczej nie Point, fakt blanki zarypiaszcze....ale to typowe blanki pod jiga i ostrzejszą animację, a nie szczypanie "sandaczowo-szczytówkowe" na wleczonego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 mi to deltą smierdzi talonową deltą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 powodzenia w poszukiwaniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 powodzenia w poszukiwaniach.Wojtek a jakby tak CBŚ, może by znaleźli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 GRU i NSA jak połączy siły - do czego nigdy nie dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) Wiem,ale nie chcę kolegom popsuć zabawy . Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez januszz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi