Czez Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 W ramach popularyzacji mojej ukochanej (obok owczarków niemieckich) rasy piesków, czyli hawańczyków, popełniłem taki tam artykuł Hawańczyk-subiektywny portret rasy Zapraszam do czytania i oglądania zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 To mój faworyt Jak z kreskówki! http://psiarze.com/images/1288460937/1_500/120112412.jpgBardzo subiektywnie i fajnie opisane. Lubię zwierzęta, ale do psów coraz częściej zrażają mnie ich właściciele (oczywiście psiaki niczym tu nie winią). Nie wiem jaka jest przyczyna tego zjawiska, które w moim dzieciństwie nie miało miejsca, ale spośród trzech lokalizacji w których mieszkam, tylko jedna jest wolna od utrapienia, jakim jest nadmiar psów na m2. O dziwo, jest to dzielnica wolno stojących domków, z ogródkami w większości. Pozostałe dwie lokalizacje, przeciętne blokowisko oraz stara kamienica, to jakaś rzeź jest. Niemal każdy jakiegoś pieska ma. Niektórzy nadrabiają za sąsiadów i mają np. dwa w mieszkanku 50m2. Niekontrolowana hałaśliwość, niepanowanie nad reakcjami zwierząt, brak smyczy i kagańców na spacerach & last but not least - niesprzątanie po milusińskich. No gdyby tak każdy chciał mieć takiego małego, nie szczekliwego Hawanka to byłoby do zniesienia. Gratulacje. Bardzo kompletny opis i fajowe fotki, widać wielką pasję. Ja tak rozpisać potrafię się tylko o wędkarstwie i miłości PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 A ja w wolnych chwilach uparłem się żeby odrestaurować takie cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi