Maynard Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 eee no faktycznie puchy Guzu jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma W ta niedziele miałem tylko dla siebie ponad kilometr opaski, na kilka godzin łowienia to wystarczajaca ilość Kiedy ja mam czas na kilka godzin łowienia, to jadę tam, gdzie jak minę wędkarza, wypad uważam za średnio udany Oczywiście jak ma się wieczorem godzinkę - dwie, to też zdarza mi się integrować z innymi na jakimś miejskim odcinku, ale to tylko jak jestem na głodzie, inaczej uciekam! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 w obecnych czasach ludzie docierają wszędzie, poziom wiedzy na temat ryb też jest niewspółmiernie większy niż był wiele lat temu i ... sprowadza się to do tego, że tam gdzie duża presja tam i ryby. Tu się nie zgodzę.. Jak się nie da dojechać samochodem w pobliże rzeki, to i presji nie będzie A ryba i owszem.... PS. Prawidłowa nazwa to ławica... Łacha jest nazwą potoczną i odnosi często do rożnego rodzaju tymczasowych wysp na rzekach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Zjedzą wszystko na kujawskim z pierwszego tłoczenia usmażą co złapia, a że karmione gównem i tak w gówno się przekształci. W wodzie powstała, do wody wróci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Fotki widać z tajniaka zrobione, żeby czasem nie oberwać. Na logiczne rozumowanie jak nie bierze to co oni tam robią? zebranie koła PZW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi