spy Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 (edytowane) Salmo? Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez spy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Flls Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Przewijało się na forum o serwisie Salmo, nikt nie narzekał. Ale to ju?ź jest tylko pow?łd do zadowolenia pełna profeska, takimi działaniami sobie tylko klient?łw zjednują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 damian22777 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 świetne podejście do klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wędkarz87 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Wow,muszę powiedzieć ?źe jestem w szoku,brawo Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Jak dla mnie to wzorowa postawa...i chyba unikatowa.Nie spotkalem sie, ani nie slyszalem o zadnym innym producencie woblerow, ktory by taki serwis swiadczyl. Szacunek Panowie z Gietrzwaldu! Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 invader?łw narozwalalem na tony - lowny, ale nietrwaly i jakos mi nigdy na mysl nie przyszlo zeby im odeslac. <_< Wysle i powiem ze Salmo wymienia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kocmyrz Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 szacunek dla Salmo, ale być mo?źe zamiast reklamy zrobiłeś im niedźwiedią przysługę. Ju?ź widzę tych uczciwych inaczej właścicieli popsutych wobler?łw, kt?łrzy chętnie podwoją swoje kolekcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 szacunek dla Salmo, ale być mo?źe zamiast reklamy zrobiłeś im niedźwiedią przysługę. Ju?ź widzę tych uczciwych inaczej właścicieli popsutych wobler?łw, kt?łrzy chętnie podwoją swoje kolekcje. a jak chcesz podwoic kolekcje skoro odsyla sie uszkodzonego woblera do fabryki w Gietrzwaldzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kocmyrz Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 wyślą do fabryki licząc, ?źe do ka?źdego naprawionego dostaną drugiego nowego, jak kolega @getsome. Moim zdaniem paru takich palant?łw się trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 przemoL Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 @kocmyrz ale oni ci nie odsyłają naprawionego tylko wymieniają na nowy czyli ten kt?łry do nich wysyłasz ju?ź do ciebie nie wr?łci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rybak109 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 to zajrzyj do linku podanego przez kolegę @getsome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jureki Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 @przemoL no właśnie odesłali oba patrz link wy?źej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 przemoL Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 ah faktycznie zagapiłem się i myślałem ?źe to ju?ź po wyciągnięciu z pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tench77 Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 (edytowane) . Edytowane 22 Grudnia 2013 przez tench77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psielka Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Jestem ciekaw jak do tematu podejdzie firma Gloog. Na ostatniej wyprawie odpad mi ster w wobku Nike. Najdziwniejszy jest fakt, i?ź nie czułem na kiju aby przynęta zawadziła o wodną przeszkodę. Wobek le?źy w pudełku. W sumie to ju?ź go spisałem na straty, ale.....mo?źe warto napisać do producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Z tego co pamiętam te?ź podchodzili Bardzo dobrze. Hermes i pierwsza partia - z wszystkich wypadały stery. Ponoć przysyłali nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Ja sprawdzę jak postąpi firma Dorado . Mam mn?łstwo wobler?łw Lake 5 cm kt?łrym powypadały stery. Uwielbiam na nie łowić na płytkiej wodzie między grą?źelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateush Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Salmo od samego poczatku bylo na topie moich przynet , po takiej akcji to jestem pewien , ze SALMO to firma no 1 FOR GOOD !!! Nie mam uszkodzonych salmiakow , jedynie dziury i rysy po szczupaczych zebach ale to napawa mnie duma i nie potrzebuje ich wymieniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 A ja właśnie otrzymałem bardzo miłą odpowiedź z firmy Dorado w sprawie wypadających ster?łw ze starszych wobler?łw Lake. Odpisał właściciel p. Darek Małysz.Proponują bezpłatne zamontowanie ster?łw do wobler?łw lub mogą mi przysłać stery. Takie podejście do tematu wlewa mi?łd w moje serce. Jak widać firm dbających o klienta jest coraz więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 A ja niestety czekam od 2 tygodni na odpowiedz od Salmo. Moze ktos ma jakis lepszy adres Email niz ten na stronie internetowej? PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 najlepszy_adres_do_salmo@salmo.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Pisalem wlasnie na ten mail salmo@salm.com.pl i d...a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pepe Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Witam, mo?źe być problem z serwerem. Niekt?łre wiadomości nie docierają.Proszę napisać na m?łj adres - peter@salmo.com.plU nas nie ma list?łw bez odpowiedzi. Pozdrawiam,PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Bardzo dziekuje, napisalem. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psielka Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ja od glooga niestety nie mogę się doczekać na odpowiedz Problem jest, ?źe nie mogę znaleść innego adresu info@gloog.plNa szczęście najwięcej wobler?łw mam z firmy Salmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
spy
Salmo?
Edytowane przez spyOdnośnik do komentarza
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi