spy Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 (edytowane) Salmo? Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez spy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Chcialem Was tylko powiadomic o tym, ze dostalem odpowiedz na maila! Musial byc jakis problem z serwerem, bo czasami maile nie dochodza. Salmo stanelo na wysokosci zadania i wymieni mi moje przynety uszkodzone. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yokozuna Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Dzień dobry,pewnie się powt?łrzę, ale NIGDY nie zostawiamy naszych klient?łw z problemem i KAŻDE zgłoszenie reklamacyjne traktujemy powa?źnie. Twoje zgłoszenie oczywiście dotarło i nie pozostało bez odpowiedzi (podziękowałeś mi nawet za szybką odpowiedź! zgłoszenie otrzymałem 24.10 i tego samego dnia poszła odpowiedź). W następnym mailu poprosiłem Cię o odesłanie przynęt do nas i tej wiadomości najwyraźniej nie otrzymałeś. Staramy się jak mo?źemy, jednak nie zawsze wszystko zale?źy od nas (tutaj najwyraźniej serwer zawi?łdł).Pozdrawiam,Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Twoje zgłoszenie oczywiście dotarło i nie pozostało bez odpowiedzi (podziękowałeś mi nawet za szybką odpowiedź! zgłoszenie otrzymałem 24.10 i tego samego dnia poszła odpowiedź). Tak to prawda. Byl to jednak drugi mail ktory pisalem do firmy Salmo o tej samej tresci. Na pierwszego maila nie dostalem odpowiedzi i czekalem ponad 2 tygodnie i nic sie nie dzialo, wiec stwierdzilem ze moze byc cos z adresem (z tad wpis na forum) - najwyrazniej cos z serwerem. Nie chcialem NIGDY nikogo oskarzac. Salmo to firma ktora dba o klientow! Tak bylo i bedzie, i zaden serwer tego nie zmieni Rowniez pozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
spy
Salmo?
Edytowane przez spyOdnośnik do komentarza
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi