JayD Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Tak zastanawiam się aby to stworzyć łowisko C&R, stricte pod drapieżniki.Posiadam jeziorko okolo 7ha i 30m glebokosci,bogate w rybe lecz z przewaga karpiowatej.Mam jednak obawy czy benda chetni do spiningowania na tak malutkim zbiorniku a co zatym idzie czy da się z tego utrzymać ?Chetnie poznam Wasze opinie.... Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez JayD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayD Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Tak to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Nie jest takie małe, jak bym miał nie daleko to napewno bym nie raz tam podjechał potestowac przynety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Jakie okolice mniej wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Jak będzie za duża presja, to może podzielić los Wersminii... Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 jeszcze trzeba upilnować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayD Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Okolice Drawska Pom.A jez.nazywa sie Cieszynskie nazywane jest takrze Kapka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayD Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 I z tym upilnowaniem to takrze nie tak prosto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayD Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Jak będzie za duża presja, to może podzielić los Wersminii... Tapatalknięte z komórkiA co sie stalo z tym lowiskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 A co sie stalo z tym lowiskiem?Nie ma jednoznacznej opinii, ale po początkowym sukcesie i wielu łowionych tam rybach, jakoś ostatnio wyniki słabe. Bardzo słabe....Teorii jest kilka, w tym i taka ze ryby skłute i chore ale i taka, ze jednak wyżarli.A jaka jest prawda, to ja nie wiem... Tapatalknięte z komórki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 JayD, masz na myśli te jezioro co przy drodze ma taki mini parking ?Jakiś czas temu miałem okazję tam kijem pomachać ...Wielkością nie powala ale klimat ma fajny ,wielkich wiatrów tam nie ma co za tym idzie fala jaka by nie była to łowienie z łódki bardzo bezpieczne. Te łowienie komercyjne to w jaki sposób , czy tylko z brzegu i spacer dookoła czy też z łódki/pontonu . I le można jednorazowo wpuścić łódek co by za ciasno się nie zrobiło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Andrzej rób,mam blisko to skorzystam :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayD Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 JayD, masz na myśli te jezioro co przy drodze ma taki mini parking ?Jakiś czas temu miałem okazję tam kijem pomachać ...Wielkością nie powala ale klimat ma fajny ,wielkich wiatrów tam nie ma co za tym idzie fala jaka by nie była to łowienie z łódki bardzo bezpieczne. Te łowienie komercyjne to w jaki sposób , czy tylko z brzegu i spacer dookoła czy też z łódki/pontonu . I le można jednorazowo wpuścić łódek co by za ciasno się nie zrobiło. Tak to to jeziorko.Lowienie z brzegu jak i z wody, mysle ze kilka lodek w tym samym czasie sie by sie pomiescilo i az tak ciasno by nie bylo ,np.przy siedmiu lowiacych kazdy ma dla siebie 1ha.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayD Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 I jeszcze jedna ciekawostka,nad tym jeziorkiem znajduje sie osrodek w ktorym mozna tanio przenocowac i mysle ze to tez jakis tam plus... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Nie ma najmniejszej szansy na utrzymanie się z łowiska komercyjngo z drapieżnikami na takim areale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotwic Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Tak zastanawiam się aby to stworzyć łowisko C&R, stricte pod drapieżniki.Posiadam jeziorko okolo 7ha i 30m glebokosci,bogate w rybe lecz z przewaga karpiowatej.Żeby organizować łowisko, warto się dobrze do tego przygotować, a do tego mieć plan i pieniądze.Wiem, ale jest zabawy z organizacją łowiska, bo akurat tworzymy je w ramach Fundacji (linka nie podaję, bo nie wiem, czy to dozwolone). Co do opłacalności, to wiele by o tym pisać, bo dużo czynników na to wpływa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayD Opublikowano 9 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Słowo stało się Ciałem https://www.facebook.com/Lowisko-Specjalne-Kapka-826543120856289/Dla wszytkich kolegow chętnych przetestowaniem mojego bajorka udostępniam jednodniowe darmowe pozwolenia P.S.Jak cos to pisać na priv. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) JayD - popraw na F. - Honorowane.A jeziorko fajne, szkoda że tak daleko. Edytowane 9 Października 2017 przez slawek_2348 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayD Opublikowano 9 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 JayD - popraw na F. - Honorowane.A jeziorko fajne, szkoda że tak daleko. Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Jak mi młody w przyszłym roku pojedzie na Iras Cup do Czaplinka to masz mnie na jeziorze min. 5dnipozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayD Opublikowano 11 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Jak mi młody w przyszłym roku pojedzie na Iras Cup do Czaplinka to masz mnie na jeziorze min. 5dnipozdrawiam To trzymam kciuki i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Jak wygląda tam sytuacja z linem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Jak wygląda tam sytuacja z linem? A ten ciągle o linie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayD Opublikowano 11 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Jak wygląda tam sytuacja z linem? Ryby karpiowatej jest az za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Ryby karpiowatej jest az za duzo Czyli jakiś gruby drapieżnik powinien być jeśli nie ma jakiś przyczyn trzecich, które by temu zaprzeczały? Wpadnę może, info priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi