grunwald1980 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Koledzy, kupilem belly boat i mam dylemat czy trzymac w domu czy w piwnicy. Czy ryzko pogryzienia przez szczury jest duze? Jak wiadomo zapach ryby zostanie na gumie, moga sie skusic. Myle sie? Kiedys mialem ponton, trzymalem w domu na wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cyprys19 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Ja bym na Twoim miejscu nie ryzykował.Tak jak napisałeś, zapach ryb może je jeszcze przyciągać.Mi myszka załatwiła korek w jednym kiju,a znajomemu,jak zostawił wędki na działce myszki ponadgryzały wszystkie rękojeści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Polecam kostki toaletowe Domestos Odstraszają bardzo skutecznie gryzonie pod maskami samochodów, tak wiec i plywadelko powinno być bezpieczne w piwnicy. Możesz tez kupić jakieś duże pudło plastikowe w Ikea i zapakować w nie całość (nie wiem jakiej wielkości po złożeniu jest takie pływadło?) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grunwald1980 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Plywadlo jest dosc duze, obawiam sie tylko tego ze plastik to zadna przeszkoda dla szczura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gofer2005 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Chowaj w klatkę dla królika 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grunwald1980 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 To moze od razu w klatke dla tygrysa tam napewno nie wejda Skad ja mam wziac klatke dla krolika pozostaje szafa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojtasz Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) To klatkę dla kota, w zoologicznych są... Sory nie mogłem się powstrzymać Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez Wojtasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarCinFin Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 To już prędzej kota do piwnicy:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grunwald1980 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Koty tez lubia ryby i pazury ostrzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 walleyee00 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Mi kot pogryzł cała rękojeść bo wyczuł ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gofer2005 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 To moze od razu w klatke dla tygrysa tam napewno nie wejda Skad ja mam wziac klatke dla krolika pozostaje szafa.W klatkę tygrysa bez problemu wejdzie bo ma duże przestrzenie między prętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarCinFin Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Mi kot pogryzł cała rękojeść bo wyczuł ryby W takim razie kot odpada, belly staje się wyposażeniem mieszkania, znaczy twoja kobieta ma ekstra kaskę na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Klatka + kot + belly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grunwald1980 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 W takim razie kot odpada, belly staje się wyposażeniem mieszkania, znaczy twoja kobieta ma ekstra kaskę na zakupy Nie znasz mojej kobiety jak mam dylemat czy cos kupic to zawsze mi mowi " kup sobie co bedziesz zalowal" Jak juz cos kupie, w tym przypadku, belly + echo i cala reszta wyposazenia wlacznie z kijem , mowie do niej " wez sobie tyle samo co ja wydalem i zrob z ta kasa co chcesz" ona na to " a daj mi spokoj" i tak jest zawsze, czasem mi poprostu wstyd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 smudek Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Ja bym na Twoim miejscu nie ryzykował.Tak jak napisałeś, zapach ryb może je jeszcze przyciągać.Mi myszka załatwiła korek w jednym kiju,a znajomemu,jak zostawił wędki na działce myszki ponadgryzały wszystkie rękojeści.Lepiej trzymaj w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w6i6e6 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Posadź w piwnicy teściową z dubeltówką niech pilnuj pływadła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
grunwald1980
Koledzy, kupilem belly boat i mam dylemat czy trzymac w domu czy w piwnicy. Czy ryzko pogryzienia przez szczury jest duze? Jak wiadomo zapach ryby zostanie na gumie, moga sie skusic. Myle sie? Kiedys mialem ponton, trzymalem w domu na wsi.
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi