slawas1 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 HA HA Panowie świetne ujęcie! Później pewnie wszyscy na wiatr czekali , źeby do brzegu dobić bo nikt nie był w stanie za wiosło chwycić. Wybaczcie drobny źart ale nie mogłem się powstrzymać Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 nie, pełna kultura była - wyłącznie dla kurażu i dla podkreślenia atmosfery wędkarskiego święta Ale fakt że napinki i presji na robienie wyniku to na tym wyjeździe specjalnie nie było za to była wspaniała atmosfera którą wspomina się - z tytułową nostalgią - do dziś jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Wczoraj dzięki temu widokowi z nostalgią wspominałem mojego ś.p. dziadka - pierwszego wędkarskiego Guru. OLDSHOOL PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Arek, zabiłeś mnie tą fotką.Oldskool z bardzo mocnym przekazem...Klasa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Zanderix-fotka rewelacyjna ,prawdziwe zachowanie klimatu .Czlowiek ma wrazenie ze czas stanal w miejscu .Pozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Pomyśleć, że nie tak dawno takie widoki miałem po przebudzeniu o 03:20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 @Popper: dwa pytania, to ten BR? i czy ta aura to juz czy jakas z szuflady? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 @Popper: dwa pytania, to ten BR? i czy ta aura to juz czy jakas z szuflady? pozdroDwie odpowiedzi:1. Ten2. Nostalgia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Bardziej jak stary obraz to wygląda Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Bardziej jak stary obraz to wygląda Uploaded with ImageShack.usTo ja poproszę na ścianę. Obowiązkowo : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Czas dać odpór, bo jakąś zimową scenerią tu epatują złowieszczo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 o cholera niby parę lat a człowiek jakby młodszy był na gębie, a na pewno mniej opasły Tyś bez wierszów dosyć sławny,Z oczu, z mordy opój jawny, A z brzucha - bez ucha Baryła otyła. Żeby tak offtop nie było, zdjęcie sprzed paru lat, na zdjęciu mój przyjaciel (wcisnąłem mu wędkę, potem nie chciał oddać) <_< PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Może jeszcze jedno, które z nostalgią wspominam: siarczyście mroźny poranek w Gorzowie Wlkp. No dobra, to może z nostalgią, ale trochę śmiechowo - na końcu zestawu jest Kolega, który dokonał tego dzieła! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 DRUŻNOhttp://img577.imageshack.us/img577/8748/photo1918.jpghttp://img819.imageshack.us/img819/5816/photo2019.jpghttp://img831.imageshack.us/img831/1866/photo3635.jpgTak było... Do licha, miały wejść foty, a nie linki do nich...Coś pokopałem mimo, że robiłem na Image'u.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi