turkucpodjadek Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) nie wiem czy coś mam nie tak w ustawieniach konta, ale jak napiszę jakiegoś posta np o 12ej to wyświetla mi że umieściłem go o 11ej edit: ta różnica jest jak nie jestem zalogowany a jak zalogowany to normalny czas pokazuje Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez turkucpodjadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kogut Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Sprawdź sobie w ustawieniach jaką masz strefę czasową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
turkucpodjadek
nie wiem czy coś mam nie tak w ustawieniach konta, ale jak napiszę jakiegoś posta np o 12ej to wyświetla mi że umieściłem go o 11ej
edit:
ta różnica jest jak nie jestem zalogowany a jak zalogowany to normalny czas pokazuje
Edytowane przez turkucpodjadekOdnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi