chomik1980 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Za szybko jechałeś nie jesteś pewien czy fotoradar cię złapał,sprawdż <_< http://zaszybko.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Dobre!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepol Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Też sprawdziłem i wynik: 500zł mandatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Mi nastukali 800 zł,trza iść na poczte zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jureki Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Strona zrobiona chyba tylko dla liczby wejść, czy może z jakiegoś innego powodu?? ...W każdym razie mi pokazało 8 stówek ( najlepszee, że w czasie gdy byłem na urlopie i autko stało:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Ja również jestem ubozszy o 800zł Co ciekawe w momencie popełnienia wykroczeń pływałem po Bałtyku w okolicach Vastervik i Gotlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwacker Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Hmm jak się nie jest pewnym czy to rzeczywiscie Twój mandat to trzeba zdjęcie sprawdzić, jest dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jureki Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Szkoda tylko, że nr rejestracyjne słabo widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Mnie stara zjeb...ła za kwotę 800 zita to jeszcze opierdaczyła że bujam się furką po jakiś wioskach z owcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi