das171 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Wchodząc na stronę sklepy znalazłem taki komunikat .Czekałem na dostawę jednego rozmiaru kotwic .No , a tu taki komunikat .Ciekawe jaka jest przyczyna . http://www.blystkiabc.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Moze taka, ze wszyscy kupuja w Chinach? Tak to dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Wszystkich bym o to nie posądzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Moze taka, ze wszyscy kupuja w Chinach? Tak to dziala. Chińczycy nie są konkurencją dla ABC. Jakość oferowanych blaszek Może zawita z ofertą na nasze forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Może po prostu Pan Włodzimierz nie ma już zdrowia do prowadzenia firmy. W poprzednim roku z uwagi na stan zdrowia też był sklep zawieszony na jakiś czas. Sam osobiście błystki bardzo chwałę cena do jakości bije konkurencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Tak zapytam. Jest gdzieś możliwość zakupu tych blach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Nie miałem ich zbyt wiele ale to chyba najlepsze blaszki na jakie łowiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 @ Maras: na logikę to można jeszcze cztery dni kupować na sklepie ABC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgadzam się z OloPe błystki super???????? startują od razu raz jak trafiłem na jedną co nie "chodziła"dostałem kolejną???? więc mam nadzieję że zawieszona działalność będzie krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Trzeba będzie cosik zakupić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Ja swoje zamówienie już złożyłem Jedne z najbardziej łownych błystek jakie miałem. Alga w zeszłym sezonie przyniosła mi kilka szczupców, w dni kiedy na nic innego nie chciało brać. W tym roku króluje Natala Bee, typowa przeciążona błystka na większe rzeki. Ma na rozkładzie dwa ładne okonie 43 i 40cm. Oby pan Włodzimierz szybko ponownie uruchomił swój sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Panowie czy mi się zdaje czy wcześniejsze ABC miały normalne strzemiączka czyli z jednego kawałka, a nie ze zgiętej na wpół blachy ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Normalne strzemiączka to te robione - na wzór Meppsa.ABC miało zawsze "normalne" (czytaj bardzo dobre). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 (edytowane) Niestety ze starych ABC nic mi nie zostało (zaczepy), ale o ile dobrze kojarzę to te stare nie miały giętych z blachy ...Jak znajdę chwilkę to wrzucę fotkę. Edytowane 9 Września 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 (edytowane) 2008 rok.Blaszki były bardzo dobre. Później producent zmienił skrzydełka (inne tłoczenie). Miałem wrażenie, że w wersji ze zdjęcia lepiej startowały. Edytowane 9 Września 2017 przez Grzegorz B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Najlepiej zadzwonić I zapytać ja złożyłem zamówienie. Sklep sklepem najważniejszy jest ten pan który odwala tą robote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pano112 Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 http://blystkiabc.pl/ dla zainteresowanych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 I to jest dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik69 Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Świetna wiadomość, wreszcie. Na co mi meppsy, skoro jest znowu ABC... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 I to jest dobra wiadomość Bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 bomba, moje ulubione błyszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Super, że to co dobre wraca.Tanie i skuteczne błystki obecnie to rzadkość, atutaj taka dobra informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Takie pytanie czy działa Wam sklep , możecie bez problemu kupować? Mi wyskakuje komunikat brak możliwości wysyłki pod wskazany adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi