Tomrusz Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Czy Andrzej pozwala pływać na spalinie? Z tego co pamiętam to strefa ciszy.Pozwala czasami łobuz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Czy Andrzej pozwala pływać na spalinie? Z tego co pamiętam to strefa ciszy.Pozwala ale tylko idiotom, którzy ganiają perkozy siedzące na gniazdach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 A to się miniemy, ja będę 1-3Daj znać jak wyniki, ze szczupakiem może być kiepsko bo kilka lat nie zarybiał ale okoń to jest tam piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Czy Andrzej pozwala pływać na spalinie? Z tego co pamiętam to strefa ciszy.Pamiętasz @godski jak mieliśmy się wybrać 2 lata temu w listopadzie ? Dzwoniłem wtedy do Falkowskiego i pytałem o spalinę. Powiedział że do 5KM nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Jak jest strefa ciszy i zakaz pływania na spalinie to nie ma znaczenai ilość KM, jak podjedzie Policja albo PSR to płacisz mandat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Jak jest strefa ciszy i zakaz pływania na spalinie to nie ma znaczenai ilość KM, jak podjedzie Policja albo PSR to płacisz mandat.Zgadza się. Na pewno byłeś tam więcej razy niż ja (w sumie może 10 dni wędkowania na Bokszach). Czy spotkałeś się tam z PSR ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgadza się. Na pewno byłeś tam więcej razy niż ja (w sumie może 10 dni wędkowania na Bokszach). Czy spotkałeś się tam z PSR ? Ostatnio byliśmy z Andrzejem na jesieni, Falko pływa "mocnym elektryczniakiem" nie spaliną, więc jest coś na rzeczy, nie wszyscy sąsiedzi go lubią możliwe że w ramach obywatelskiego zawiadomienia wezwali policję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgadza się. Na pewno byłeś tam więcej razy niż ja (w sumie może 10 dni wędkowania na Bokszach). Czy spotkałeś się tam z PSR ?Nie widziałem nigdy Policji ani PSR ale Falkowski mówił, że PSR co jakiś czas podjeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Nie widziałem nigdy Policji ani PSR ale Falkowski mówił, że PSR co jakiś czas podjeżdża.podjeżdżają, wezmą trochę węgorza i jadą w dalszą drogę pewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomi1-83 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Już powinni dawno zabrać temu Panu wszystkie jeziora!!!! to największy kłusownik w okolicy popytajcie mieszkańców a prawdę o nim poznacie i to nie z zazdrości!! Ale jako człowiek jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert64 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Już powinni dawno zabrać temu Panu wszystkie jeziora!!!! to największy kłusownik w okolicy popytajcie mieszkańców a prawdę o nim poznacie i to nie z zazdrości!! Ale jako człowiek jest ok.Śmiało można dodać do towarzystwa dzierżawcę okolicznych wód pana Sk.....o. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomi1-83 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Śmiało można dodać do towarzystwa dzierżawcę okolicznych wód pana Sto przykre ale tak jest :\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Już powinni dawno zabrać temu Panu wszystkie jeziora!!!! to największy kłusownik w okolicy popytajcie mieszkańców a prawdę o nim poznacie i to nie z zazdrości!! Ale jako człowiek jest ok.Ciekawe , jedno zdanie przeczy drugiemu Największy kłusownik w okolicy ale jako człowiek jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ciekawe , jedno zdanie przeczy drugiemu Największy kłusownik w okolicy ale jako człowiek jest ok Znam człowieka 15 lat ale potrafi zaskoczyć i pozytywnie i negatywnie, ale ogólnie idzie się dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Miło by było, żeby częściej zaskakiwał pozytywnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 To kto z forum będzie na majówce tam? Może podjadę na parę godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Jak lubisz ciszę i spokój na rybach to lepiej poszukać spokojniejszego miejsca, jak znam życie to w weekend majowypojawi się tam zbyt dużo "hałaśliwych" wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ciężko będzie o ciche miejsce w majówkę. Znam to jezioro. Byłem tam pewnie z kilkadziesiąt razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Myślę że zgiełk będzie tylko w ten długi weekend , "hałaśliwi" wrócą do pracy i znów nad wodą zapanuje spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 To kto z forum będzie na majówce tam? Może podjadę na parę godzin.Kolega @wasielewskis napisał, że bedzie 1-3 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasielewskis Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Kolega @wasielewskis napisał, że bedzie 1-3 maja.Potwierdzam, jutro po pracy startuję i w piątek od rana pływam Niestety ciepło to tam nie będzie, pytanie czy ryba będzie chciała współpracować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Potwierdzam, jutro po pracy startuję i w piątek od rana pływamNiestety ciepło to tam nie będzie, pytanie czy ryba będzie chciała współpracować... Trochę musi zostać dla nas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Dla ciebie będzie pucharek ja wygrasz konkurs na największego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasielewskis Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Trochę musi zostać dla nas Zostanie, zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 I jak tam? Bo na Szlamach nieźle. I zastanawiam się gdzie jutro jechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi