norbertkrakow Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Na Necko do Augustowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Zostanie, zostanie Jak tam wyniki na jeziorze, zostało coś dla kolegi Tomka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasielewskis Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Jak tam wyniki na jeziorze, zostało coś dla kolegi Tomka ? Zostało i to sporo. Złapałem kilka pistoletów ok. 40 i jeden wymiarowy 55cm. Ogólnie kiepsko. Brania miałem tylko na żółte gumy z czarnym grzbietem i czerwonym ogonkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Dzięki za informację Uważam, że jezioro zostało przetrzepane ze szczupaka, jedynie warto jechać tam na okonie, jak na razie. Pewnie już niedługo podzielą los szczupaków i zostaną tylko leszcze dla lubiących łapać na spławik i federka.Żółta guma to zawsze była przyneta nr.1 na tym jeziorku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Dzięki za informację Uważam, że jezioro zostało przetrzepane ze szczupaka, jedynie warto jechać tam na okonie, jak na razie. Pewnie już niedługo podzielą los szczupaków i zostaną tylko leszcze dla lubiących łapać na spławik i federka.Żółta guma to zawsze była przyneta nr.1 na tym jeziorku Fatalista to może nie jedź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) Fatalista to może nie jedź.To po co zabierasz federy a jadę dla dobrego towarzystwa i żeby się zresetować oraz wyprostować swoją wiedzę na temat stawek Vat Edytowane 4 Maja 2015 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasielewskis Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Dzięki za informację Uważam, że jezioro zostało przetrzepane ze szczupaka, jedynie warto jechać tam na okonie, jak na razie. Pewnie już niedługo podzielą los szczupaków i zostaną tylko leszcze dla lubiących łapać na spławik i federka.Żółta guma to zawsze była przyneta nr.1 na tym jeziorkuChyba masz rację, sądziedzi głównie też łowili 40-staki, wymiarowe były pojedyńcze sztuki.Ciekawe jest też, że nie trafił mi się żaden okoń, mimo że te same miejsca obrzucałam również cykadą amazonką 5g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Chyba masz rację, sądziedzi głównie też łowili 40-staki, wymiarowe były pojedyńcze sztuki.Ciekawe jest też, że nie trafił mi się żaden okoń, mimo że te same miejsca obrzucałam również cykadą amazonką 5g. To musi być hart 9g we właściwym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 To musi być hart 9g we właściwym kolorze Oraz właściwe miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Pogoda dopisała ryby słabiej na 8 chłopa 6 wymiarowych szupłych i kilka ładnych okoni. Bywało lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Pogoda dopisała ryby słabiej na 8 chłopa 6 wymiarowych szupłych i kilka ładnych okoni. Bywało lepiejZapomniałeś dodać, że został zjedzony 1 dziczek i pół jelonka tak jak mówiłem szczupak jest już wycięty ale obiadki Pani Grażynki - Poezja - niebo w gębie, piekło w d...ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Koledzy był ktoś ostatnio na Bokszach, jak wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Byłem obok nad Białym, siata na siacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Byłem obok nad Białym, siata na siacie A jak rozmawiałem z Andrzejem znad Białego to taki porządny nowy dzierżawca miał być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) A jak rozmawiałem z Andrzejem znad Białego to taki porządny nowy dzierżawca miał być. Dobrze mówisz miał być ale niestety nie jest.Tylko kasa się liczy :( Edytowane 23 Czerwca 2015 przez mariuszwf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Dobrze mówisz miał być ale niestety nie jest.Tylko kasa się liczy :(W ubiegłym roku jeszcze było znośnie, ale ostatnio jak byłem to jest tragedia.Jeziorko ma 80 hektarów a siatki co parę metrów, jedną siatę stawiał przy mnie wieczorem taką około 300m. wzdłuż jeziora.W tym tempie to wyrąbie to jezioro do cna jeszcze do wakacji. Andrzej jest wku...iony i nawet nie chce pobierać opłat za wędkowanie. Edytowane 23 Czerwca 2015 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 W ubiegłym roku jeszcze było znośnie, ale ostatnio jak byłem to jest tragedia.Jeziorko ma 80 hektarów a siatki co parę metrów, jedną siatę stawiał przy mnie wieczorem taką około 300m. wzdłuż jeziora.W tym tempie to wyrąbie to jezioro do cna jeszcze do wakacji. Andrzej jest wku...iony i nawet nie chce pobierać opłat za wędkowanie.To porządny gość. I zainwestował sporo. Gdyby udało mu sie przejąć dzierżawę to by lux było. Oczywiście mowa o Andrzeju z Białogór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 To porządny gość. I zainwestował sporo. Gdyby udało mu sie przejąć dzierżawę to by lux było. Oczywiście mowa o Andrzeju z Białogór.Mówił, że ma szansę dopiero za 8 lat a wtedy to już same wodorosty i pomosty zostaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Wiem , dlaczego dzierżawca wyłapuje ryby z jeziora panowie nie dla pieniędzy :D On postawił na turystykę, wyławia ryby żeby turystom w pływaniu nie przeszkadzały. :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Podobno się buduje a po rozmowach z miejscowymi okazuje się, ze nauki pobierał u Mistrza Falkowskiego . W tym przypadku uczeń przerósł mistrza.Jak to powiedział miejscowy chłopak " Panie poprzedni dzierżawca to dziki karmił rybami z tego jeziora, ale przy obecnym to był mały pikuś " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Podobno się buduje a po rozmowach z miejscowymi okazuje się, ze nauki pobierał u Mistrza Falkowskiego . W tym przypadku uczeń przerósł mistrza.Jak to powiedział miejscowy chłopak " Panie poprzedni dzierżawca to dziki karmił rybami z tego jeziora, ale przy obecnym to był mały pikuś " A obecny, karmi dziki, ludzi i pewnie kogoś jeszcze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Smażalnie, wędzarnia i sklepy rybne to gdzieś trzeba siaty postawić a parę złoty z pozwoleń dla tych co pierwszy raz też wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Dokładnie, bo już drugi raz nie przyjadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Mowa o Andrzeju Gobczyńskim złoty chłop, aby takich więcej, ale czy był ktoś na Bokszach może się podzielić informacjami. PS. Koledze Anpartowi dziekujemy za obszerną relację z Białego. Edytowane 24 Czerwca 2015 przez Tomrusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Mowa o Andrzeju Gobczyńskim złoty chłop, aby takich więcej, ale czy był ktoś na Bokszach może się podzielić informacjami. PS. Koledze Anpartowi dziekujemy za obszerną relację z Białego. Podniósł cenę za łódkę na 20 zł. oczywiście Falkowski bo u Gobczyńskiego łódki za free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi