godski Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 A siatki stoją? Bo dawniej mimo częstych tam pobytów nie natknąłem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Ja tam byłem to stały, może już zabrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Cholera, jak wiele lat temu tam byłem może ze 40-50 razy to nigdy siatek nie było. A bywałem od maja do listopada.Andrzej nadal to reklamuje jako superłowisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Bo reklama dźwignią handlu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Bywam u Falka od 15 lat i na Bokszach siaty nie widziałem, ale jak to falunio jakieś kontrolne zaciągi mógł zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Falunio poszalał z opłatami na ten rok życzy sobie teraz 50 zeta za dniówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Falunio poszalał z opłatami na ten rok życzy sobie teraz 50 zeta za dniówkę. Ale pewnie już z VATem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Może łódka w cenie... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Ale pewnie już z VATem :)To by nie było w stylu Falkowskiego. Oczywiście + 5 % vatu trzeba doliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David72 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Rzeczywiście, sprawdziłem cennik na ten rok jest 50 zł dziennie, 200 na tydzień. Trochę przesadził, nie jest to jednak takie "super łowisko" jak reklamuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Kiedyś było.... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Falunio walnął mi strzała, że podwyżkę wprowadził bo wpuścił 8 ton szczupaka , najzabawniejsze jest że podwyżka się pojawiła jak wysłałem zaliczkę na maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Niestety mój pobyt w zeszłym roku nie należy do udanych. Mało złapanych ryb. Dużo miesiarzy. Sam gospodarz stawia sieci sam słyszałem jak mówił do syna " Andrzej trzeba sieci na Bokszach przejrzeć ". Utrwalilo mi się bo on sam twierdzi że sieci nie stawia. Sent from my D6503 using Tapatalk Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez przemyslaw_pajak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Co do ryb to na Bokszach jest całkiem dobrze, jest tylko warunek trzeba trafić w okres brań i z przynętą, bardzo chimeryczne jezioro raz bez rybie a na kolejnym wypadzie el dorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Falunio walnął mi strzała, że podwyżkę wprowadził bo wpuścił 8 ton szczupaka , najzabawniejsze jest że podwyżka się pojawiła jak wysłałem zaliczkę na maj Czyli przez ostatnie parę lat jak licencjia była po 35 to nie zarabiał. [emoji12] Sent from my D6503 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Co do ryb to na Bokszach jest całkiem dobrze, jest tylko warunek trzeba trafić w okres brań i z przynętą, bardzo chimeryczne jezioro raz bez rybie a na kolejnym wypadzie el doradoByłem tam tylko raz, słownie 1 dzień, chyba w 2005 roku i trafiłem na swego rodzaju eldorado, bo w ciągu około 4 godzin złowiłem kilkadziesiąt "okazowych" szczupaków, "okazowych", bo największy miał może 50 cm, nie mierzyłem, a większość między około 35 do 45 cm). Tak że nałowiłem się aż miałem dość i więcej tam nie pojechałem , a żona dzierżawcy mnie zapewniała, że jezioro to jego oczko w głowie. Potem pomyślałem, że pewnie dopiero zarybił to jeziorko i nawet miałem tam pojechać później, ale tak wyszło, że więcej nie pojechałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Falunio walnął mi strzała, że podwyżkę wprowadził bo wpuścił 8 ton szczupaka , najzabawniejsze jest że podwyżka się pojawiła jak wysłałem zaliczkę na maj A ja myślałem, że w bajki to ty przestałeś już wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Witam był ktoś ostatnio u Falusia, jadę w ten weekend i nie wiem czy tylko liczyć na obiady p. Grażynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Witam był ktoś ostatnio u Falusia, jadę w ten weekend i nie wiem czy tylko liczyć na obiady p. Grażynki.Liczyć to będzie Faluś ale twoją kasę Edytowane 9 Maja 2016 przez anpart 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Andrzej widzę, że jesteś jednym z trzech szczęśliwców z sobotniego losowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Tomasz trafił bo stać go na falka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Tomasz trafił bo stać go na falka Falek trafił "6" - jeleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 czyli na weekend u falka - kumulacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Kumulacja Jelonków 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Boksze naprawdę obrodziło rybą, każdy połapał szczupaków i okonie dopisały, szczupły 81 był największy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi