anpart Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 A obok na Białym jak mawiał Sienkiewicz " Ch..j, dupa i siatek kupa ". Wczoraj wieczorem nie było gdzie gumy wrzucić a między siatami trzeba było slalomem pływać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Mam prośbę o info czy był ktoś nad Bokszem i czy połapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Wybieram się 21.07 nad Boksze może ktoś był i podzieli się informacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANWOJ Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Hejka , ma pytanie jadę pierwszy raz na jezioro Boksze może ktoś doradzi gdzie najlepiej się udać ??Wszyscy piszą dużo o okoniu i szczupaku , jest sen jechać tam na leszcza lub płoci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Kiedyś tam było masę leszcza i dużej płoci. Moim zdaniem większy niż nastawianie się na drapieżnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANWOJ Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 A można tam przyjechać zęby zwodować swoja łódkę ,, i zastawiać bezpiecznie samochód <, jest jakaś mapka czy parking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek88 Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 http://www.falko-ryby.eu/ tu dowiesz się wszystkiego zadzwoń do właściciela wszystko Ci wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Leszcz jest duży i dużo, mój rekord płoci 42 cm, ale z tego co wiem największe są liny. Ale osobiście będę polował na okonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANWOJ Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 A tak w ogóle był ktoś tam na biała rybę ?? bo rozmawiałem z chłopaki i muwili i ze nie warto nawet jechać nie bieżę w ogóle ,, i w dodatku pozwalanie drogie ,Prawda to jest ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Pozwolenia drogie - 50 PLN ze spinningiem, białej ryby jest dużo tylko trzeba się z pomostu ruszyć, najlepsze wyniki z łódki na dwa feedery i spin oczywiście. Jezioro nie jest kaczym dołem pełnym karpi ma 114 ha, raz bierze lepiej raz gorzej. Będę 4 dni od 21.07 to zobaczę jak w tym roku się sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 wypad nad Boksze udany kilka ładnych okoni, szczupaków i węgorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David72 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) wypad nad Boksze udany kilka ładnych okoni, szczupaków i węgorzMógłbyś coś więcej o tym węgorzu napisać, w którym miejscu, na co? Edytowane 27 Lipca 2016 przez David72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 na rosówkę z pomostu na pierwszej części jeziora, wędkę zostawiłem na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Może był ktoś ostatnio jakieś wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 25.08 8 godzin we dwóch na łódce no i blank. Słoneczny i gorący dzień. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Byliśmy z kolegą 30.04 - 01.05 na łódce, zimno chociaż słonecznie, ale ryb konkretnych brak, same pistolety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Zostały tylko pistolety te co przez oczka z siatki przeszły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Zostały tylko pistolety te co przez oczka z siatki przeszły Niestety sam słyszałem jak gospodarz wysyłał syna żeby sieci przejrzał. [emoji17] [emoji17] Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Byłem w weekend nad Bokszem, gospodarz uatrakcyjnił łowisko wpuścił pstrąga tęczowego, poza szczupłymi i okoniami, mieliśmy parę tęczaków, walka piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Jeszcze niech karpie wpuści i jesiotry i będzie komplet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Byłem w weekend nad Bokszem, gospodarz uatrakcyjnił łowisko wpuścił pstrąga tęczowego, poza szczupłymi i okoniami, mieliśmy parę tęczaków, walka piękna.Tęczki były wpuszczone z 10-15 lat temu. Szybko wyłapali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Zamiast wpuszczać tęczaki niech przestanie siatą trzepać szczupaki. I nawet się zrymowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Był ktoś ostatnio? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
longmanp Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Witam,czy są jakieś niusy co do sytuacji że szczupłym na Boksze,szukamy na sierpień jeziora na wypad i zastanawiam się czy tam wypada ????.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Szkoda prądu, szukaj gdzie indziej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi