Bolesław Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Po obejrzeniu reklamówki firmy Falko na yt.. hurtowni ryb.. i synka cwaniaka z rączkami w kieszeni... Pojechałem nad Orzysz..???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Po obejrzeniu reklamówki firmy Falko na yt.. hurtowni ryb.. i synka cwaniaka z rączkami w kieszeni... Pojechałem nad Orzysz..A czego przepraszam spodziewałeś się po dzierżawcy wód z suwalszczyzny? Że będzie chwalił się uwalnianymi rybami z własnych sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 A to że suwalszczyzna to ma kluczowe znaczenie ? Rozumiem że trzeba zarabiać pieniądze. A że w kiepskim stylu reklama.. bezradny. Ich sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 (edytowane) Na Bokszu od dnia zależy, jak bierze to coś fajnego się uwiesi, a jak nie to tylko ładne widoki.Kurcze byłem kiedyś parę razy i fakt zawsze trafiałem na widoki,nigdy nie trafiłem z braniami???? Edytowane 2 Października 2021 przez martek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi