Kamil Lisiecki Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Mam kilka uszkodzonych Salmo Minnow, w których chcę zamontować nowe oryginalne stery. Znacie jakiś patent na usuwanie resztek uszkodzonego steru tak, żeby przy okazji nie rozwalić woblera? Dodatkowe utrudnienie jest takie, że wklejana część steru w Salmo Minnow jest nacinana w kształcie litery V... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 czasami udaje się żyletka naciąć z obu stron steru a jeśli nie to trzeba potraktować brzeszczotem stary ster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 nozem do tapet w obu stron steru wyjdzie na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Witam, wyślij do Salmo to wymienią Ci stery.Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Lisiecki Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Pomysł z żyletką zadziałał, dzięki za pomoc. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Witam, wyślij do Salmo to wymienią Ci stery.Pzdr.Tarłoś A trzeba dolozyc cos do paczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisni@ Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=22623&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Dzieki bo mam dwa uszkodzone Minnow-y. A uwielbiam te przynety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Do mnie niestety nikt z Salmo sie nie zglosil droga mejlowa. Trzeba czekac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi