klonek02 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 WitamProszę o opinie na temat ww. multika na forum znalazłem kilka opinii lecz nie są one niejednoznaczne. Oraz ostatnie pytanie a mianowicie jest możliwe by nowy był do wychwycenia za 250zł. Proszę o wyrażenie swoich opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Sam go nie używałem ale w tej cenie jest na alledrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonek02 Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Właśnie o nim mówię bo w wobku jest za 550zł a na ebayu za 450 więc wydaje mi się że za tą cenę wydaje się byś dobrym wyborem. Jakich przynęt on obsługuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Tu masz recenzje: http://www.jerkbait.pl/?p=136 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 WitamProszę o opinie na temat ww. multika na forum znalazłem kilka opinii lecz nie są one niejednoznaczne. Oraz ostatnie pytanie a mianowicie jest możliwe by nowy był do wychwycenia za 250zł. Proszę o wyrażenie swoich opinii. Młynek bardzo dobry, solidny. Za Wielką Wodą, w sklepach internetowych, biegają po około 110 dolców czyli 350 PLN (też około) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Tu masz recenzje: http://www.jerkbait.pl/?p=136 O kurcze .......... ale prehistoria .... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 No, ale za to jak napisane ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonek02 Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Też czytałem ale nic nie mogę znaleźć o maksymalnym ciężarze jaki można wyrzucić nie uszkadzając go. Wie ktoś może czy lekkie szpulki Availa by pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Nie wiem do czego chcesz go używać, ale to naprawdę mocarna konstrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Też czytałem ale nic nie mogę znaleźć o maksymalnym ciężarze jaki można wyrzucić nie uszkadzając go. Wie ktoś może czy lekkie szpulki Availa by pasowały Ja swojego używałem na kijaszku z półtora uncjowym c.w. (42,5 g). Najczęściej miotałem slidery 10 w obu wersjach (F i S). Do jakiego kijka go pasujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Też czytałem ale nic nie mogę znaleźć o maksymalnym ciężarze jaki można wyrzucić nie uszkadzając go. Wie ktoś może czy lekkie szpulki Availa by pasowały Szpula availa nie pasuje max co rzucałem to pilkerki do 150 gram,średnie dorszowanie.Normalnie waliłem jerkami do 120 gram przez dwa sezony i nic.Kolega który miał go na wypożyczeniu przez następne dwa walił nawet jakieś potworki po 120 150 gram .Wrócił do mnie weteran i po wymianie łożysk dalej hula.Koszt wymiany jakieś 15 pln.Warto brać na początek jerkowania zwłaszcza w tej cenie.Chyba że wyrwiesz gdzieś sx ,troszkę inny hamulec ale generalnie mocy mu też nie brakuje.Pozdrawiam Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Też czytałem ale nic nie mogę znaleźć o maksymalnym ciężarze jaki można wyrzucić nie uszkadzając go. Wie ktoś może czy lekkie szpulki Availa by pasowały wyrzucic mozesz sobie nawet 20 kg ... szpula kreci sie na wolnym biegu ... schody zaczynaja sie podczas prowadzenia wabikow SDR schodzacych na 50 metrow przy uzyciu sprzetu UL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonek02 Opublikowano 15 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 WitamO kijku jeszcze nie myślałem ale wydaje mi się że będzie to dragon destiny 240 do 42g. Taka długość ponieważ chcę połowić sobie na woblery na rzece a jednocześnie operować sliderami 7 na zarośniętych stawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 WitamO kijku jeszcze nie myślałem ale wydaje mi się że będzie to dragon destiny 240 do 42g. Taka długość ponieważ chcę połowić sobie na woblery na rzece a jednocześnie operować sliderami 7 na zarośniętych stawach. Przy kijku o c.w. 42 g (półtorej uncji) lekka szpulka od Availa niewiele ci pomoże. Podejrzewam, że realna dolna granic będzie około 10 g. Jeśli slider 7 to najcięższa z przewidywanych przez Ciebie przynęt -weź lżejszy kijek. Slider 7 tonący m 21 g, czyli połowę Twojego przewidywanego c.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi