Skocz do zawartości
  • 0

Nowogard Serwis Marine

Czoper

Pytanie

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja nie mam zbyt dobrych doświadczeń i nie tylko ja:

https://allegro.pl/uzytkownik/35817781/oceny

Polecał bym odbiór osobisty i tylko zakup z ręki do ręki po uprzednim dokładnym sprawdzeniu przedmiotu zakupu.

Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez psulek

• 0

Jest tak jak przypuszcZałem-niestety po zakupie prZedmiotu z Olx od tego goscia -po otrzymaniu faktury pro-forma przesłałem gotówkę i niestety towaru nie otrzymałem.oczywiscie towaru nie ma...gotówki również.bardzo proszę o wszelką pomoc-może któryś z kolegów był w podobnej sytuacji??z góry ostrzegam przed tym osZustem.sprawę zgłaszam na policję.bardzo proszę o pomoc i porady jak z tego wybrnąć i odzyskać kasę.

M.

• 0

Jest tak jak przypuszcZałem-niestety po zakupie prZedmiotu z Olx od tego goscia -po otrzymaniu faktury pro-forma przesłałem gotówkę i niestety towaru nie otrzymałem.oczywiscie towaru nie ma...gotówki również.bardzo proszę o wszelką pomoc-może któryś z kolegów był w podobnej sytuacji??z góry ostrzegam przed tym osZustem.sprawę zgłaszam na policję.bardzo proszę o pomoc i porady jak z tego wybrnąć i odzyskać kasę.

M.

Nie taka prosta sprawa jak Ci się wydaje. Jeśli nie minęło 14 dni od zakupu lepiej odstąp od umowy. Będziesz miał prościej i pewnośc, że facet nie przyśle Ci silnika, który może okazać się kupą złomu.

• 0

Nie taka prosta sprawa jak Ci się wydaje. Jeśli nie minęło 14 dni od zakupu lepiej odstąp od umowy. Będziesz miał prościej i pewnośc, że facet nie przyśle Ci silnika, który może okazać się kupą złomu.

Prawo rekojmi tzn. te 14dni nie dotyczy tej sprawy.

Naciagacz wystawil proforme,skasowal Pln-y  i towaru nie dostarczyl a wiec jest to po prostu oszustwo -scigane z  urzedu.

Edytowane przez JayD

• 0

Potwierdzam to jest OSZUST, kupiłem podobnie jak  Czoper, faktura Proforma  potem przelew. Twierdzi że silnik wysłał kurierem DPD, który od 07.09 do dziś tj  12.009 nie dotarł , Oczywisćie nie podał nr nadania przesyłki i dziwnym trafem nie ma go w biurze i nie może podać, a inny pracownik - jeżeli taki wogóle jest to jest mna zwolenieniu lekarskim. A sam się dziwię że tak dałem się zrobić w h...a