Czoper Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Witam. Czy któryś z kolegów miał doczynienia z tą firmą?BardZo proszę o wszelkie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Ja nie mam zbyt dobrych doświadczeń i nie tylko ja: https://allegro.pl/uzytkownik/35817781/oceny Polecał bym odbiór osobisty i tylko zakup z ręki do ręki po uprzednim dokładnym sprawdzeniu przedmiotu zakupu. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 k.p.basik Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Ja znam opinie z kilku źródeł negatywne i raz licytowałem silnik, oczywiście tajemniczy ktoś w ostatnim momencie mnie przebił a następnie ten sam silnik pojawił się na zajutrz u tego samego sprzedającego. Zwykły naciągacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czoper Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 U mnie sprawa ciagnie się od dwóch tygodni.jeśli do końca tygodnia wszystko się nie wyjaśni naswietle temat ze sZczegółami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 seint Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Odradzam, silniki używane są z tzw. "eksportu", silniki o tej samej wielkości mają w tym serwisie zwiększaną moc na naklejkach (z 9,9 robi się 15, a z 15 robi się 20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czoper Opublikowano 2 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Jest tak jak przypuszcZałem-niestety po zakupie prZedmiotu z Olx od tego goscia -po otrzymaniu faktury pro-forma przesłałem gotówkę i niestety towaru nie otrzymałem.oczywiscie towaru nie ma...gotówki również.bardzo proszę o wszelką pomoc-może któryś z kolegów był w podobnej sytuacji??z góry ostrzegam przed tym osZustem.sprawę zgłaszam na policję.bardzo proszę o pomoc i porady jak z tego wybrnąć i odzyskać kasę.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) Tylko policja moze pomoc. Sprawdzałeś w ceidg czy taka firma istnieje w ogóle? Edytowane 2 Września 2017 przez karkoszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czoper Opublikowano 3 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Tak istnieje i nadal wystawia przedmioty na Olx oraz allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 oszustwo jest ścigane z urzędu, więc wydrukuj co masz, konwersacje, fakturę i potwierdzenie przelewu i idź na policję. złożysz zeznania i samo pójdzie. zazwyczaj po interwencji policji zwracają pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czoper Opublikowano 3 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Tak zrobię.dzięki kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 niko333 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Jest tak jak przypuszcZałem-niestety po zakupie prZedmiotu z Olx od tego goscia -po otrzymaniu faktury pro-forma przesłałem gotówkę i niestety towaru nie otrzymałem.oczywiscie towaru nie ma...gotówki również.bardzo proszę o wszelką pomoc-może któryś z kolegów był w podobnej sytuacji??z góry ostrzegam przed tym osZustem.sprawę zgłaszam na policję.bardzo proszę o pomoc i porady jak z tego wybrnąć i odzyskać kasę.M.Nie taka prosta sprawa jak Ci się wydaje. Jeśli nie minęło 14 dni od zakupu lepiej odstąp od umowy. Będziesz miał prościej i pewnośc, że facet nie przyśle Ci silnika, który może okazać się kupą złomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czoper Opublikowano 5 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 14dni minęło...poszło zgłoszenie na policję.na reszte nie mam wpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JayD Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Nie taka prosta sprawa jak Ci się wydaje. Jeśli nie minęło 14 dni od zakupu lepiej odstąp od umowy. Będziesz miał prościej i pewnośc, że facet nie przyśle Ci silnika, który może okazać się kupą złomu.Prawo rekojmi tzn. te 14dni nie dotyczy tej sprawy.Naciagacz wystawil proforme,skasowal Pln-y i towaru nie dostarczyl a wiec jest to po prostu oszustwo -scigane z urzedu. Edytowane 5 Września 2017 przez JayD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sypki Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Potwierdzam to jest OSZUST, kupiłem podobnie jak Czoper, faktura Proforma potem przelew. Twierdzi że silnik wysłał kurierem DPD, który od 07.09 do dziś tj 12.009 nie dotarł , Oczywisćie nie podał nr nadania przesyłki i dziwnym trafem nie ma go w biurze i nie może podać, a inny pracownik - jeżeli taki wogóle jest to jest mna zwolenieniu lekarskim. A sam się dziwię że tak dałem się zrobić w h...a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Czoper
Witam.
Czy któryś z kolegów miał doczynienia z tą firmą?
BardZo proszę o wszelkie info.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi