Skocz do zawartości

Headbanger lures

karkoszek

Rekomendowane odpowiedzi

Czy któryś z lurebuilderów byłby w stanie wykonać coś takiego? Trudno to w Polsce dostać, a ogólnie cena i tak jest zaporowa:) Myślę, że byłby to hit, chętne kupię i przetestuję w Szwecji jako pierwszy. Służę też zapasowym tailem na produkcję pierwszych sztuk :) Często oglądałęm to na szwedzkich kanałach youtube i nie mogę doczekać się jak wpadnie w moje ręce

• Like 1

eee to jak ktos juz tak chce to na jednego da rade uzbierac ;)

nie mówię, że nie. tylko że najbliżej dostępnie w Niemczech. W Szwecji w sklepie przydrożnym jak dobrze pamiętam kosztowało 380 SEK. jak do tej pory nic nie skombinuję to kupię na miejscu :)

Mam ich kilka, dużo ich nie używałem ale pracę mają fajną, jak na razie z tego co pamiętam to jednego 78 cm na błękitnego w pierwszym rzucie rok temu na szkierach św. Anny. Jak dla mnie najlepszy wybór jest na kanalgratis.se koszt 249 SEK no i przesyłka więc jak już to najlepiej zebrać większe zamówienie wtedy przesyłka gratis no ale to od 1500 SEK. 

Spróbuję na Drużnie czy zadziałają na nasze szczupłe ;)

Edytowane przez mierzej

Potwierdzam, przynęta kozacka na wiosenne/jesienne łowienie na płytkiej wodzie,  przypowierzchniowo. Prawda jest też taka, że jak ryby są aktywne, to  każda przynęta jest OK. Marketing swojej robi-nie łapiesz dużych szczupaków-bo nie masz naszej przynęty, która sama łapie 100+ ;) połamania!

• Like 1

Moznaby sprobowac zainteresowac tematem Piotra z Love Bait... wprawdzie zarobiony po uszy ale lamaniec na bazie jego np Enigmy... to dopiero byloby cos :)

Paweł problemu by nie było z odlaniem ale ja nie robię w kopiowaniu. Są zdolniejsi.

• Like 3