karkoszek Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Czy któryś z lurebuilderów byłby w stanie wykonać coś takiego? Trudno to w Polsce dostać, a ogólnie cena i tak jest zaporowa:) Myślę, że byłby to hit, chętne kupię i przetestuję w Szwecji jako pierwszy. Służę też zapasowym tailem na produkcję pierwszych sztuk Często oglądałęm to na szwedzkich kanałach youtube i nie mogę doczekać się jak wpadnie w moje ręce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 To ile wolaja za takie cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deywed12 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 29$ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 eee to jak ktos juz tak chce to na jednego da rade uzbierac 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 eee to jak ktos juz tak chce to na jednego da rade uzbierac nie mówię, że nie. tylko że najbliżej dostępnie w Niemczech. W Szwecji w sklepie przydrożnym jak dobrze pamiętam kosztowało 380 SEK. jak do tej pory nic nie skombinuję to kupię na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Weź jakiegoś tonącego jerka, z przodu na drucie 1mm załóż główkę do muchowego poppera, z tyłu wiggle tail ze szczupakowego kurczaka i masz hand-made headbangera ???? Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez Bułka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 ciekawa przynęta i też jakiś czas temu zwróciłem na nią uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) To jest wersja taill zamówiłem w niemcach koszt 25 euro plus przesyłka.Jeżeli ktoś chce, mogę pomóc w zakupie. Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez Marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Mam wersje floating,przywieziona z UK jeszcze na nią nic nie złapałem,ładnie chodzi,schodzi max do 0.5m. Ogólnie w łapie i w pracy kozak tylko żeby ryby jeszcze brały. Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez pikeft 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Nasze krajowe szczupaki się na to nie nabiorą :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Teraz jest jeszcze wersja z ogonem a'la kopyto troszkę lepiej pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzej Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Mam ich kilka, dużo ich nie używałem ale pracę mają fajną, jak na razie z tego co pamiętam to jednego 78 cm na błękitnego w pierwszym rzucie rok temu na szkierach św. Anny. Jak dla mnie najlepszy wybór jest na kanalgratis.se koszt 249 SEK no i przesyłka więc jak już to najlepiej zebrać większe zamówienie wtedy przesyłka gratis no ale to od 1500 SEK. Spróbuję na Drużnie czy zadziałają na nasze szczupłe Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez mierzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Moznaby sprobowac zainteresowac tematem Piotra z Love Bait... wprawdzie zarobiony po uszy ale lamaniec na bazie jego np Enigmy... to dopiero byloby cos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Potwierdzam, przynęta kozacka na wiosenne/jesienne łowienie na płytkiej wodzie, przypowierzchniowo. Prawda jest też taka, że jak ryby są aktywne, to każda przynęta jest OK. Marketing swojej robi-nie łapiesz dużych szczupaków-bo nie masz naszej przynęty, która sama łapie 100+ ;) połamania! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 W ten weekend jadę na PikeFest 2017 (Finlandia) to podeślę fotki fińskich cudaków z seryjnej i domowej manufaktury, które bez wątpienia trzeba będzie mieć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingo95 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Tutaj macie dość ciekawy wybór .https://www.angel-domaene.de/headbanger-lures-headbanger-tail-wobbler-floating-23-0cm-limited-hot-uv-perch-inkl-ersatzschwanz--29473.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Jeśli chodzi o przynęty finlanda/szwecja to gumy mają ciekawe,podobają mi sie przynęty EFL i mcgrubbery ale u nas ciężko dostać albo ceny kosmos. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Dziś przyszedł wersja floating ))) Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Moznaby sprobowac zainteresowac tematem Piotra z Love Bait... wprawdzie zarobiony po uszy ale lamaniec na bazie jego np Enigmy... to dopiero byloby cos Paweł problemu by nie było z odlaniem ale ja nie robię w kopiowaniu. Są zdolniejsi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Mario to od razu ci napiszę że floatinga fajnie prowadzić w miarę szybko z przerwami bo ładnie się zanurza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Wszystko oki tylko zobaczycie kotwice jak z woblerów bazarowych,a przynęta ponad stówkę Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Kotwice są srebrne rzeczywiście nie wyglądają ale skoro w Skandynawii na nie łowią bo widziałem na filmikach (polecam YT Team Hajmat) to chyba dadzą radę no chyba że macie szczupaki rodem z Czarnobyla. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Te kotwice są bardzo mocne ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Piotrze Ja w zadnym razie nie mialem na mysli kopiowania, przeciez wiem ze lubisz byc prekursorem a nie odtworca Chodzilo mi o "polamanie" ktorejs z Twoich konstrukcji. Ciekawe co by wyszlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Łamałem, łowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi