Night_Walker Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Że łowią to się spodziewam ;P Jaka praca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzej Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Kotwice może łądnie nie wyglądają ale faktycznie są mocne i ostre, no i nie ma na nich śladu rdzy po słonej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Kotwy są po obróbce chemicznej i zabezpieczone przed korozją w słonej wodzie stąd kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 A mi średnio się to widzi... Nie lubię takiej wężykowatej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 https://www.raven-fishing.pl/headbanger-tail-floating-swimbait-rusty/perch-23cm/pl/product/38781/?sqr=headbanger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Planuję zakup 3 szt na nadchodzący sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Mimo wszystko warto mieć chociażby dlatego żeby poznać pewien podnoszący efektywnie skuteczność patent i wykorzystywać w innych swoich przynętach. Zabiłem gwoździa, kto użytkował ten wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 nie mówię, że nie. tylko że najbliżej dostępnie w Niemczech. W Szwecji w sklepie przydrożnym jak dobrze pamiętam kosztowało 380 SEK. jak do tej pory nic nie skombinuję to kupię na miejscu Hmm - a ja widziałem dostępne w PL https://www.raven-fishing.pl/headbanger-tail-floating-swimbait-blue/silver-23cm/pl/product/38778/ I cena też OK chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 (edytowane) Hmm - a ja widziałem dostępne w PL https://www.raven-fishing.pl/headbanger-tail-floating-swimbait-blue/silver-23cm/pl/product/38778/ I cena też OK chyba? przecież dwa posty wyżej wkleiłem że już są. Poza tym mój post o braku dostępności jest z sierpnia. Edytowane 12 Lutego 2018 przez karkoszek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Kupiłem na wiosnę w zeszłym roku i nie miałem nawet "urojonego" brania. Niby fajnie wygląda,ale coś jest nie tak. A może nie potrafię tym łowić Na Rybomani dużo ludzi kupowało te przynęty. Jestem ciekaw waszych wyników 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 przecież dwa posty wyżej wkleiłem że już są. Poza tym mój post o braku dostępności jest z sierpnia.Przepraszam, przegapiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Na pewno nie kupię. Dla mnie to kolejny wydumany wynalazek co to sam łowi ...wystarczy kręcić korbą a ryby "ściągają majtki przez głowę".Jakiś takiś przefajnowany i wszystko mający cudak 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Na pewno nie kupię. Dla mnie to kolejny wydumany wynalazek co to sam łowi ...wystarczy kręcić korbą a ryby "ściągają majtki przez głowę".Jakiś takiś przefajnowany i wszystko mający cudak Też tak myślałem do czasu, chociaż nie jestem zwolennikiem zapychania skrzynek wszystkimi nowościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Miałem okazję rzucić w basenie parę razy, przy jednostajnym ściąganiu szału nie robi, animacja coś zaczęło się dziać. Ale na pewno nie kupię. za te pieniądze można kupić kilka jerków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Bardzo dobrze mówicie, nic ciekawego , nie warto i do tego drogo bardzo dobrze będzie więcej dla mnie Przy jednostajnym zwijaniu to przynęta która nieregularne sie porusza bez nadawania jej tego ręką.. Ale co ja tam wiem o szczupakach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Jak by coś to pochylę głowę przed Tobą i powiem: jestem frajer i to ja się nie znam Mam również nadzieję, że jako pierwszy udowodni mi to Marcin (będzie miał trzy sztuki ... może jedną pożyczy? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Były na targach, wchodzą do polski z pełną ofertą beda dostępne miedzy innymi w plecionie Ja mam sowje z niemieckiego amazona i dwa teraz kupiłem 2sztuki w lepszej cenie na targach, sa dwa wielkości , dwa rodzaje , trzy modele pływalności wiec jest w czym wybierać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 ...nie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 ...nie kupię kupisz kupisz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 ...nie kupię kupisz kupisz Na 100% kupi W kwietniu/maju wyślę Robertowi kilka fotek z pięknymi mamami, które idelanie zastymulują neurony wędkarskiego zakupoholizmu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Mimo wszystko warto mieć chociażby dlatego żeby poznać pewien podnoszący efektywnie skuteczność patent i wykorzystywać w innych swoich przynętach. Zabiłem gwoździa, kto użytkował ten wie Tak jak Tomek napisał, tego rodzaju przynęty można dowolnie modyfikować uzyskując bardzo dobre rezultaty. Podobnie jest z innymi łamańcami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Marketing zrobi swoje i większość kupi z czystej ciekawości ...Ja się raczej nie zainteresuje ..Mam już aż za nadto wynalazków co to ryby nie złowiło .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Posiadam tonacą i floatinga . Floating schodzi mi do 1,5 metra, a tonący do 3 metrów. Przyneta jak dla mnie sprawdziłą sie ale łowię w Irladnii. Caly dzien lowiliśmy z kolega i innymi ktorzy łowią praktycznie na kazdym wyjeździe po kilka ryb. Pewnego dnia lowilismy caly dzien i zero odezwu od ryby. Cale pudła przynet zmienialismy, gumy male duze każdy kolor. duze i wielkei gumy, każdy jerk lecial itd. Ja pokusiłem sie na tonacego i pierwszy rzut ryba, kolega nie mial takich przynet wiec dal w podobnym kolorze Jerka i rzucal przedemna, Ja wyjąłem w ciagu 20 minut 4 ryby a on nic a łowił non stop przedemna. Jak dla mnie przyneta jest na prawde dobra na bezrybiu, Praca jest inna niż kazda inna przynęta wiec swoje robi. Po drugie szczupak jest tez cwana rybą i jak go skujesz jednym rodzajem to jzu nie jest tak chetny na takie przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik_FSL Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zobaczymy w piatek jak sie sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik_FSL Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Sprawdzily sie Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi