bayrt Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Sprawdzily sie Pozdrawiam Opowiedz kolego jak i co, sam kupiłem dwie sztuki na Norwegię koniec maja i mnie ciekawość zżera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 To trzeba sprawdzić żeby zobaczyć jak pracuje:) praca.jest inna i tyle . Ryby gryzą to ładnie. Mam 2 sztuki już rok i gryzie na to ładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik_FSL Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Odpowiednio wytypowana miejscowka dala rybe po kilkunastu rzutach.Jedyna ryba tego popoludnia wyjachala wlasanie na wersje tonaca z twisterem.Na kopyto suspending poki co nie bylo nawet wyjscia.Przyneta robi mega zamieszanie w wodzie i pracuje bardzo nieregularnie.Bede nimi oblawial kazdy wypad wiec jak by co relacje beda na biezaco.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Dla mnie to jest przynęta która ratuje dupsko jak już na nic nie chce brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik_FSL Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Kolejne wypad na wode.Tym razem na zawodach wiec presja ponad 140 wedkarzy podczas dwudniowego lowienia byla ogromna.Wiele ryb nawet niewymiarowych pistoletow sie na 23cm przynete polasilo. Lecz udalo sie wyciagnac rowniez druga najwieksza rybe zawodow.Jak by nie bylo znow na Headbangera z tym ze tym razem w kolorze fire tiger.Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Kolejne wypad na wode.Tym razem na zawodach wiec presja ponad 140 wedkarzy podczas dwudniowego lowienia byla ogromna.Wiele ryb nawet niewymiarowych pistoletow sie na 23cm przynete polasilo. Lecz udalo sie wyciagnac rowniez druga najwieksza rybe zawodow.Jak by nie bylo znow na Headbangera z tym ze tym razem w kolorze fire tiger.Pozdrawiam Jednak wiara w przynętę czyni cuda i oczywiście dobra dzida. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Aa, to nasze stare castingowe powiedzenie, prawda, Pawełku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 W sobotę w Bydgoszczy na stoisku Fishing Store miałem okazję dłużej się poprzyglądać wszystkim Headbangerom, dotychczas znałem je tylko z netu.Powiem tak czuć w nich potencjał, na naszych przełowionych wodach ich niekonwencjonalna praca może być strzałem w dziesiątkę, muszę sobie sprawić kilka sztuk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 (edytowane) W sobotę w Bydgoszczy na stoisku Fishing Store miałem okazję dłużej się poprzyglądać wszystkim Headbangerom, dotychczas znałem je tylko z netu.Powiem tak czuć w nich potencjał, na naszych przełowionych wodach ich niekonwencjonalna praca może być strzałem w dziesiątkę, muszę sobie sprawić kilka sztuk. Jedna uwaga, dla potencjalnych nabywców. Przynęta stawia spory opór w wodzie. Sprzęt, pomimo relatywnie małej wagi przynęty, musi być mocny (30LB) inaczej będzie się poddawał. W przypadku łowienia w rzece efekt ten będzie oczywiście spotęgowany. To samo dotyczy multika lub stałoszpulowca. Przy headbangerze dobrze spisuje się u mnie multik w rozmiarze 300 (5.1-6-3 przełożenia) lub poczciwy slammer 360. Edytowane 24 Maja 2018 przez MarCinFin 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Jedna uwaga, dla potencjalnych nabywców. Przynęta stawia spory opór w wodzie. Sprzęt, pomimo relatywnie małej wagi przynęty, musi być mocny (30LB) inaczej będzie się poddawał. W przypadku łowienia w rzece efekt ten będzie oczywiście spotęgowany. To samo dotyczy multika lub stałoszpulowca. Przy headbangerze dobrze spisuje się u mnie multik w rozmiarze 300 (5.1-6-3 przełożenia) lub poczciwy slammer 360. Ja mam dwa zestawy, pierwszy to 25LB, a jak będzie słaby to do gry wejdzie 40LB Znalazłem pierwszy film z rybą z Polski, więc zaczynają u nas robić robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Moje czekają jeszcze na rozdziewiczenie w paszczy mamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 (edytowane) ...konsekwentnie nie dowierzam im może doczekają? Edytowane 24 Maja 2018 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Ile ryb headbangery "złowiły" na Dadaju w weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaja911 Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Osobiście nie widziałem nikogo kto by tym ciskał Ryby był pochowane głęboko w trzcinie , na górkach pojedyncze ryby wyjechały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Wracam znowu z pytaniem do posiadaczy, czy prowadząc Headbangera gracie jakoś przynętą, czy tak jak w tym filmie prowadzicie jednostajnie https://youtu.be/In4n50r9kZg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Ja zawsze lekko jakby podbijam jak jerkiem. Wtedy przynęta pracuje jeszcze bardziej nieregularnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rydz Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Wracam znowu z pytaniem do posiadaczy, czy prowadząc Headbangera gracie jakoś przynętą, czy tak jak w tym filmie prowadzicie jednostajnie https://youtu.be/In4n50r9kZgPrzynęta raczej nie lubi ostrego jerkowania. Idealnie spisuje się przy zmiennym ale płynnym tempie prowadzenia. Tak jak mówi Marcin1991, Headbangera można lekko podbijać. Wtedy robi skok w bok Nadaje się też do trollingu. W odróżnieniu od gum czy woblerów, pomimo jednostajnej prędkości łodzi, Headbanger i tak pracuje nieregularnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 ...konsekwentnie nie dowierzam im może doczekają? ... konsekwentnie, nie kupię! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Widziałem to na targach.Na mnie nie zrobiło wrażenia.Udało mi się wygrać na ostatnim Streecie w Bydgoszczy.Inny zawodnik dostrzegł że mam,spytał sie czy zamienię na torbę Westina,którą on wygrał. Oddałem bez wahania.Wolę jerka Trapera 12cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 ... konsekwentnie, nie kupię! Mogę przygarnąć od Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Ale ja nie mam ani jednej sztuki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Ale ja nie mam ani jednej sztuki! Doczytałem że to był dla Marcina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 ...i nawet na niego łowił. Wyszło na zero, więc tym bardziej nie kupię Sprawdziły się inne przynęty...moje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) ...i nawet na niego łowił. Wyszło na zero, więc tym bardziej nie kupię Sprawdziły się inne przynęty...moje jeszcze ryby na nie wyjadą ... może Robert będziesz pierwszy do którego wyślę fotkę zębatego z headbangerem Edytowane 19 Czerwca 2018 przez MarCinFin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Ja wkrótce prawdopodobnie będę miał okazję połowić na nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi