BOB1 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 jeszcze ryby na nie wyjadą ... może Robert będziesz pierwszy do którego wyślę fotkę zębatego z headbangerem Ta, pewnie! Już to widzę ...szybciej zjem Twoją grochówkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Ta, pewnie! Już to widzę ...szybciej zjem Twoją grochówkę wkraczasz na grząski grunt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Wiem, ... dozbrojka Ale tylko my wiemy . A co było w Turku, pozostaje w Turku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 ...czy potrzebny jest kurs gotowania ? ... wspólna wersja jeszcze nie ustalona, teraz rozumiem brak tekstu z wyprawy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Wracamy do tematu wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Ja rybkę na Head Bangera tonącego złowiłem w trzecim czy czwartym rzucie. Boren.Zostaje w pudełku bo jego praca znacząco różni się od innych przynęt. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Mam w pudełku zawsze pływające i tonace. Dla mnie to killer na wybudzenie ryby jak jest mizernie z braniami i przeważnie działa:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Ja rybkę na Head Bangera tonącego złowiłem w trzecim czy czwartym rzucie. Boren.Zostaje w pudełku bo jego praca znacząco różni się od innych przynęt.Andrzej, daj znać, jak Heda rozdziewiczysz na polskiej wodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Po wizycie u chłopaków z fishingstore i ja stałem się posiadaczem Headbangera, na razie tylko w wersji Tail 23cm - Crappie.Niedługo będzie wisiał na końcu zestawu milupa przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Ładnie będzie wyglądał jak tak sobie będzie wisiał wygląda trochę jak ptaszek z ...ukręconą główką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Ładnie będzie wyglądał jak tak sobie będzie wisiał wygląda trochę jak ptaszek z ...ukręconą główką Robert na pewno nie będzie wisiał bezczynnie, myślę że na przekłute wody będzie świetną bronią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Otrzymałem na wyjeździe identycznego, chwilę co prawda go wrzucałem do wody i miałem wyjście 90cm do burty, wolałem łowić na ulubione przynęty, ale to co robi w wodzie mi wystarcza żeby mu ufać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolenjanusz Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Fajny film znalazłem na fb https://www.facebook.com/203062446926545/posts/270072493558873/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 hejjakie Headbangery Wam się lepiej sprawdzają ? tonące ? pływajace ? neutralne ? wziąłem tonące ale zastanawiam sie czy jeszcze jakiegoś suspending czy pływaka nie kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Wszystko zależy od warunków w jakich lowisz. Warto mieć taki i taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Jestem szczęśliwym posiadaczem od roku 2017 i nawet brania Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi