marek_k84 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 W ciekawej cenie: St.Croix Triumph Casting i dla zwolenników kołowrotka u dołu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Rzeczywiście! Jako coś na początek do lekkiego castingowania uważam, że może być świetne. Pewnie jakością odróżnia się od podobnych ofert innych firm (mówię o tej samej klasie cenowej). Do tego jakiś fajny low profile i ... fajny sprzęcik. Marku miałeś ,to to w ręce? Myślę, że mogą takie wędki cieszyć się na rynku polskim popularnością. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek_k84 Opublikowano 22 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 nie miałem. Przypadkiem zobaczyłem reklamkę na RO. Jeśli producent nie poszedł śladem niektórych innych (niski rynek = niska jakość) to jest szansa na przyzwoity sprzęt do lekkiego castingu (i nie tylko wszak są i fajne - z opisu - krótkie normalne) w przyzwoitej cenie. Konkurencyjnej do wyrobów wędkopodobnych. No i z pięcioletnią gwarancją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Trzeba koniecznie dotknąć, zobaczyć no i choć chwilę połowić. Być może nawet jakaś recenzja na stronie by się pojawiła w dziale sprzętowym. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Witajcytat - jakaś recenzja na stronie by się pojawiła w dziale sprzętowym. - A czy my mamy dział sprzętowy ??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Odp. będzie. Tylko niestety wszystko trwa dłużej niż przypuszczałem .... PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek_k84 Opublikowano 23 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Trzeba koniecznie dotknąć, zobaczyć no i choć chwilę połowić. Być może nawet jakaś recenzja na stronie by się pojawiła w dziale sprzętowym. Na razie nikt tego w ręku chyba nie miał. Nawet.... Krokus. Chyba ... cytat z Amerykanów na targach w Las Vegas zrobiłyfurorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JACKOVSKI Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Czy już wiadomo coś o tej serii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 No kurcze musze powiedziec że kijeczki całkiem całkiem, ciekawe jakie sa na realu? Cena zacheca, jesli ktos je dotknie to proszę o malutka recenzyjke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Generalnie to jestem ciekawy czy w Krokusie już są. Jeśli tak to trzeba umieścić jakieś zdjęcia i małą recenzyjkę na stronie bo myślę, że będzie zapotrzebowanie właśnie na taki sprzęt w Polsce. Kto będzie pierwszy do zakupu i do testów? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JACKOVSKI Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 miały być w krokusie pod koniec października, a dziś doczytałem się na pożegnanie z wędką, że @Jaj trzymał ten kij w ręku i rzekomo kije te są beznadziejne. Szkoda, bo zapowiadało się nieźle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Zawsze cena idzie z jakością. Jak płacisz za kij 100 PLN musisz się spodziewać jakości za 100 PLN a nie za 1500 PLN. Oczywiście, choć bardzo żadko zdarzają się sytuacje kiedy coś tanszego jest lepsze od droższego ale ... nieczęsto PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbik Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Z tego co wiem, kijki są jeszcze niedostępne w sklepach poza surfcastingowymi.Premiera około 15 listopada, ale może jaj ma lepsze układy w fabryce i już mógł potrzymać w ręku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Poczekamy, dotkniemy, zobaczymy. Przed wydaniem opinii i przekazywaniem jej dalej wolę dotknąć ten sprzęt osobiście. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbik Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Popieram i dlatego wstrzymuję się z opinią.Nie rozumiem jednak gęgania dla gęgania !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Też nie bardzo ale każdy ma prawo robić ... prawie wszystko zwłaszcza w internecie - niedocenianym w Polsce źródłem PR. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek_k84 Opublikowano 4 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Wojtek,to zrozumiałe. Oferta jest tak atrakcyjna cenowo, że po doświadczeniach z innymi markami na naszym rynku oprócz zainteresowani budzi watpliwości. I to potrwa do chwili pojawienia się realnie do pomacania . POzdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JACKOVSKI Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Jasne, możliwe żę te wędki są niczego sobie, a poprostu jaj'owi nie przypasowały albo się pomylił i nie trzymał ich... Ale zobaczcie sami na stronie wedkowanie.org Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marek_k84
W ciekawej cenie:
St.Croix Triumph Casting
i dla zwolenników kołowrotka u dołu...
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi