heniutek Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Jako że wrzesień jest ostatnim miesiącem trociowania /przez niektórych uważany za najlepszy/,chciałbym wiedzieć czy ktoś z was planuje jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 ale ładnie wybarwiony pstrążek. Piękne kwiatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Pięknie ubrawiony kropek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Zresztą było to też przy okazji takie małe spotkanie forumowiczów jerkbait.Pojawili się:@Baloo,@Sworek,@Heniutek,@Efex,Robert z Pisza,i ja niżej podpisany. Jeszcze raz dzięki Panowie za spotkanie na moich terenach Rafał-orion99 Może strzeliłby ktoś z Was krótką relację ??? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Były ładniejsze i większe, ale nie chciało mi się wyciągać aparatu na środku rzeki Na rzece łososiowej Laune River obserwowałem miejscowych łowiących na miedziane wahadła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Panowie!Mam nadzieje że to nie tylko propaganda W piątkowej GW w dodatku pomorskim ukazała się obszerna inforacja o zaangażowaniu wszelkich służb ze Słupska i okolic w walkę z kłusownikami.Ponoć udział bierze do 2 tysięcy osób Wszystkie straże,leśna,miejska,rybackie obie ,policja itd.Nawet prezydent Słupska patronuje akcji.Reagują na każdy telefon,mają zainstalowane w terenie kamery obsługiwane laptopami,noktowizory i inny sprzęt.Społecznicy udzielający się w akcjach robią to w kominiarkach ,żeby nie być rozpoznanymi przez miejscowych kłusoli-odwetowców.Kurna ,czyzby do niektórych dotarło wreszcie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Gostek.Hmm..Czarujący kolokwializm,takiwyczerpujący..Ow gostek od lat, pół swojego urlopu przeznacza na ostatnie dni trociowego sezonu.Tak mw.od połowy lat siedemdziesiątych..Trocie we krwi mu pływają.Teraz, przy okazji wzmiankowanego salmona,przesiedział 12 dni bez brania.W miejscu gdzie go chwycił łowił codziennie dwa razy, wychodząc nad Słupię oraz wracając..My nie pojechaliśmy na Pomorze.Rokowania i wieści znad rzek były kiepskie.I nasza wiara w sukces zmarła.A Tadek pojechał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Przepraszam za kolokwializm ,ale uległem maleńkiej podpustce w pierwszym krótkim telefonie z nad rzeki.Troche koledzy ubarwili ,żeby mnie powkurzać ,bo nie mogłem z nimi pojechać .Dopiero później okazało sie kto był szczęśliwym łowcą.Spotkaliśmy się kilkakrotnie nad rzeką i poznalismy przez Jacka Szymczaka.Fakt, niem pamiętam od kiedy ,ale we wrześniu zawsze widzieliśmy się nad wodą.Wielki szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Należy się Soboniowi od nas i od rzeki..On już mamut trociowy.Farios zatracony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
heniutek
Jako że wrzesień jest ostatnim miesiącem trociowania /przez niektórych uważany za najlepszy/,chciałbym wiedzieć czy ktoś z was planuje jakie
Top użytkownicy dla tego pytania
11
9
5
4
Popularne dni
8 Wrz
14
11 Wrz
12
7 Wrz
9