datoos Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Mam pytanie czy ktoś orientuje się gdzie mo?źna kupić w Polsce agrafki power lock dragona w rozmiarze 6 i 8. Nie wiem czy we wszystkich sklepach w kraju są braki czy coś innego. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Mi jakoś nie przypadły do gustu- potrafią się otworzyć podczas dynamicznego brania ryby, szczeg?łlnie na sztywnym zestawie. W 100% przeszedłem na Spinwale i problemy z agrafkami zniknęły....A i z dostępnością nie ma problem?łw PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
datoos Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Zgadza się Spinwali jest w ka?źdym zakątku Polski na kopy, natomiast nie wiem co stało się z tymi agrafkami Power Lock, nigdzie nie mo?źna ich dostać. Gdyby ktoś miał nadwy?źki rozmiar?łw 6 i 8 to info poproszę na prv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Mi spinwala z deklarowaną wytrzymałością 15 czy tam jeszcze więcej kg otworzył i rozgiął z obu stron ?źyciowy szczupak... Dragon super lock jest dla mnie najlepszy, na power locka wyciągnąłem wczoraj szczupaka, kt?łry jest w wątku z wieści z nad wody. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Podczas dynamicznego brania zapewne występują o wiele większe przecią?źenia, ni?ź wynosi masa ryby. W przyponach do jerkowania, jak i trollowania za wąsem wymieniłem dragonowskie super/power czy jakieś tam inne Locki na morskie spinwale do 30kg. Zawsze dla bezpieczeństwa mo?źna jeszcze podoginać końc?łwki drutu. Drut w tych agrafkach jest taki, ?źe cię?źko ją otworzyć i zamknąć. A przez te locki nie tylko ja, ale i kilku koleg?łw potraciło naprawdę ładne ryby....Przypony z plecionego tytanu mają genialne i z czystym sercem mogę polecić. W połączeniu z morską agrafką spinwala dają praktycznie przypon idealny P.S Zresztą wyb?łr agrafki specjalnie konsultowałem z kol. @niedzwiecki, bo mi miała te?ź słu?źyć do mocowania woba podczas trola za sumem. Polecił te spinwale, a patrząc na jego wyniki i staranny dob?łr ka?źdego elementu zestawu- myślę, ?źe wie co pisze-p?łki co ja mogę tylko to potwierdzić, bo problem?łw ?źadnych nie miałem. PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Mi Dragonowskie agrafki super lock jedynie się zaciskają podczas holu większej ryby, spinwale do 30kg te?ź miałem i mam do dziś, 2 jerki przez nie straciłem, otwierają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Podczas holu nie otworzyła mi się ani jedna, ani druga. Za to podczas brania dragonowskie tak.... Chocia?ź nie. Pamiętam akcję, jak szamoczący się na kr?łtkim dyszlu szczupak rozwala agrafkę, na szczęście dzięki refleksowi kolegi udaje się pozbawić rybę hak?łw wabika i odpływa cała i zdrowa. Wabik te?ź udało się uratować...Z agrafki zostały wi?łry. Ryba nie jakaś kolosalna. Ot, krzepka osiemdziesiątka. Zresztą nie upieram się, ?źe poza Spinwalami nie ma lepszych agrafek. Chętnie przejrzę inne propozycje. P?łki co lepszych nie namierzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 pasiasty agrafki gorzowskiej firmy dorado (deputat i sp?łłka) nie zawiodły jeszcze nigdy ani mnie ani moich znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Stosuje spinwala, choć partia, partii nie r?łwna ( jakość drutu). Pamiętasz @szpiegu mmms` agrafki z chińskim s po braniu i odjeździe mega bolenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 patu ostatnio słyszałem o takich odejsciach jak ktos bobra przywadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 No tak, ale tamten był dziwny, miał rybią płetwe w dupie <_< ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 bobr tez bobrowi nierownyjak partie drutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 bo to pewnie ten niemiecki chory jakis ps. w średniowieczu ludzie uwa?źali bobra za rybę bo tak nakazywał kości?łł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 bo to pewnie ten niemiecki chory jakis ps. w średniowieczu ludzie uwa?źali bobra za rybę bo tak nakazywał kości?łł Pomieszales Kosciol zeby wyjsc ludziom na przeciw zakwalifikowal bobra i nutrie jako rybe, zeby ludzie je mogli jesc w trakcie postow Tak to szlo Sytuacja miala miejsce na zachod od Odry Sorry za oftop w watku agrafkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 pasiasty agrafki gorzowskiej firmy dorado (deputat i sp?łłka) nie zawiodły jeszcze nigdy ani mnie ani moich znajomych Trzeba te?ź będzie sprawdzić Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 bo to pewnie ten niemiecki chory jakis ...chory był na 100%, miał łuskę i wpierdzielał ukleje <_< .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Kosciol zeby wyjsc ludziom na przeciw zakwalifikowal bobra i nutrie jako rybe, zeby ludzie je mogli jesc w trakcie postow Czy b?łbr jest r?łwnie smaczny co rapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 lepszy, tylko trzeba sma?źyć na oliwce z penna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Ja u?źywam Spiwale numer 10 i kiedy np mam zaczep i wyrywam przynete uwalniaczem ktory lapie za kretlik przyponu to pekaja glowki dragona speed mustada big game sie prostuja, prostuja sie kotwice ownera 1 agrafka nigdy sie nie rozdupcyła. Oczywiscie po kilku takich zlosliwych zaczepach agrafka traci troche na wytrzymalosci. A jak juz o tych bobrach zaczeliscie to jak myslicie czy bobry maja wpływ na rybostan wody ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
datoos Opublikowano 13 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Szanowni Koledzy. Zapewne spinwale są ok, nie zamierzam podwa?źać ich jakości bo po prostu ich nie stosuję, a brak doświadczenia szkodzi obiektywnej ocenie. Jednak mam malutką, maluteńką prośbę..... Czy ktokolwiek wie gdzie jeszcze w naszym kraju mogę kupić power locka w rozmiarze 6 lub 8 a najlepiej i jedne i drugie. Czy producent zrezygnował z ich produkcji czy coś w tym stylu???? Wątek nieco uciekł. Z g?łry dzięki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drynda Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 te: http://www.wedkarskisprzet.pl/product_info.php?products_id=2 360 http://www.tamaj.pl/2052-dragon-agrafka-power-lock.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
datoos Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Wielkie szczere dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandokan Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witamczy agrafki Power lock wielkością odpowiadają Spinwalowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi