Czy mo?źe mi ktoś wytłumaczyć skąd bierze sie tak kolosalna r?ł?źnica w cenie pomiędzy stradickiem FC a RC?
Dla przykładu ceny z dzisiaj 13-10-2011) z allegro:
Stradic 4000 FC - 775zł
Stradic GTM 4000 RC - 474zł
(por?łwnuje tu nowe kołowrotki z gwarancją - ustawiłem po cenie i wybrałem pierwsze czyli najtańsze z dzisiaj dostepnych)
Wychodzi, ?źe za 2xFC mogę mieć praktycznie 3xRC.
Czy one się r?ł?źnią bebechami?? Czy jednyną r?ł?źnicą jest umiejscowienie hamulca?
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...?
Tak mnie naszło bo zastanawiam się nad wymianą kołowrotk?łw na jedną firmę i ten sam model. Przy załozeniu, ?źe korzystam tylko z rozmiar?łw 3000 i 4000 i mam 8 kołowrotk?łw, z czego jednocześnie korzystam najwy?źej z dw?łch to by mi tych młynk?łw na kilkanaście lat starczyło .. bo części zamiennych miałbym tyle, ?źe ho ho i szpul te?ź tyle, ?źe miałbym ponawijane co tylko mi potrzeba. Jedyne co mi się nie podoba w RC to, ?źe trzeba mieć specjalny klucz serwisowy, zeby odkręcic taką złotą obejmę za pokrętłem hamulca.
Kurde wyszły trzy wątki R?ł?źnica między FC a RC, dywagacje nt wymiany sprzetu i wątek serwisowy .
Pytanie
Jack__Daniels
Cześć.
Czy mo?źe mi ktoś wytłumaczyć skąd bierze sie tak kolosalna r?ł?źnica w cenie pomiędzy stradickiem FC a RC?
Dla przykładu ceny z dzisiaj 13-10-2011) z allegro:
Stradic 4000 FC - 775zł
Stradic GTM 4000 RC - 474zł
(por?łwnuje tu nowe kołowrotki z gwarancją - ustawiłem po cenie i wybrałem pierwsze czyli najtańsze z dzisiaj dostepnych)
Wychodzi, ?źe za 2xFC mogę mieć praktycznie 3xRC.
Czy one się r?ł?źnią bebechami?? Czy jednyną r?ł?źnicą jest umiejscowienie hamulca?
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...?
Tak mnie naszło bo zastanawiam się nad wymianą kołowrotk?łw na jedną firmę i ten sam model. Przy załozeniu, ?źe korzystam tylko z rozmiar?łw 3000 i 4000 i mam 8 kołowrotk?łw, z czego jednocześnie korzystam najwy?źej z dw?łch to by mi tych młynk?łw na kilkanaście lat starczyło
.. bo części zamiennych miałbym tyle, ?źe ho ho i szpul te?ź tyle, ?źe miałbym ponawijane co tylko mi potrzeba. Jedyne co mi się nie podoba w RC to, ?źe trzeba mieć specjalny klucz serwisowy, zeby odkręcic taką złotą obejmę za pokrętłem hamulca.
Kurde
wyszły trzy wątki
R?ł?źnica między FC a RC, dywagacje nt wymiany sprzetu i wątek serwisowy
.
Proszę sie skupić na pierwszym
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi