Zander Hunter Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Witam,Czy ktoś posiada ten kołowrotek?Miałem okazję mieć go ostatnio w ręku i .... ja perdyka to nic nie wa?źy. coś koło 200 gr. a jest to wersja 4000.Na forach z USA por?łwnywany jest do topowy modeli shimaniak?łw.Mo?źe ktoś nim łowi i mo?źe podzielic się opinią?Pozdrawiam,ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 No ja takim łowię. Kupiłem go pod bolka, bo ma fajną szeroką szpulę. Og?łlnie fajny kręcioł, faktycznie lekki, ale po niecałym sezonie u?źytkowania mam mieszane uczucia. To dlatego, ?źe coś czasem delikatnie szumi (nie zaglądałem do środka, więc nie wiem, jak będzie po przesmarowaniu), dwa razy udało mi się te?ź zerwać przy zacięciu plecionkę mimo sporo l?źej ustawionego hamulca (co prawda moja wina, bo przez kilkaset rzut?łw nie obciąłem końcowego odcinka plecionki, i był on mocno nadwerę?źony, co nie zmienia faktu, ?źe szarpałem na sucho i hamulec ładnie puszczał, a przy braniu ....). Og?łlnie jestem zadowolony, ale gdybym miał jeszcze raz kupować, to chyba wolałbym jakiegoś u?źywanego apuńca - z tego co koledzy piszą, to są to niezawodne młynki, a Pflueger to jednak chińszczyzna (chocia?ź mam nadzieję, ?źe mi ta chińszczyzna kilka lat posłu?źy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Prezentuje się ciekawie,jaka jest cena tej maszynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Ja płaciłem 200 baks?łw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 13 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 coś koło 8 stuffek PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 No mnie wyszło niecałe 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Dla ciekawych tego młynka,mo?źna zerknąć od wewnątrz: http://www.daily-fishing.ru/snasti/reels/mitchell_mag-pro_ex treme/ Co prawda nie dokładnie to samo,ale konstrukcja oparta na Patriarchu,więc jakiś pogląd mo?źna sobie wyrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Znajomy u?źywa najmniejszego modelu i jest zadowolony. Łapałem na niego i nie czuć było tych przepracowanych godzin. Nie wiem jak większe ale ten maly ma strasznie małą korbkę, osoby z większymi dłońmi napewno odczują. Ponoć mo?źna dokupić większą i zmienić ale z tego co słyszałem to sporo $.U?źywany do spinningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronzo Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Patrząc na schemat... dwa ło?źyska na pinionku - du?źy plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 ten mitchell do dla mnie wygląda zupełnie jak klon pfluegera http://www.youtube.com/watch?v=9hzwTDkQWQQ prezentacja tego mitchella, mowią coś o tytanowych bebechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 ten mitchell do dla mnie wygląda zupełnie jak klon pfluegeraA mo?źe to pflueger robi za klona, w naszej globalnej nieświadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Miałem na myśli to ?źe konstrukcje są bliźniacze, a patriarch byl chyba pierwszy na rynku. Zresztą o ile się nie myle Shakespeare, Pflueger oraz Mitchell to chyba jedna stajnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi