platynowłosy Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) Witam Panowie. Odnawiam stary nóż..kupiłem go w tragicznym stanie..To mocny nóż...Ogarnę wszystko, ale z jednym nie poradzę sobie..brak stosownych narzędzi i umiejętności.Okładziny.Szukam kogoś, kto profesjonalnie zrobi mi i osadzi okładziny na rękojeści. Materiał okładzin? Do dogadania.. PozdrawiamAlek Edytowane 3 Września 2017 przez platynowłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Alex jakieś dwa lata temu w Decathlonie na Puławskiej poznałem gościa który sam robił noże.Pracował w tym sklepie, w ochronie,a ja tam "służbowo" bywałem,ale niestety nie mam na niego namiarów....i nie pamiętam jak miał na imię .Wiem,że masz niedaleko, więc może wpadnij i zapytaj u ochrony, być może jeszcze tam pracuje, gość był na prawdę pozytywnie "zakręcony" na tym punkcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Kolega robi noże, a także renowacje broni itp. Jak coś to pisz na priva. Jeśli będziesz zainteresowany, to zapytam czy mogę udostępnić numer telefonu i się dogadacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) https://forum.knives.pl/ Edytowane 4 Września 2017 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi