szczupak12345 Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Ciekawa nowość, cena trochę przera?źa ale chyba się zdecyduje, co o tym sądzicie ?? http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/-xx-lecie-salmo-limi ted-edition-a20-p92-k10357.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Generalnie dziwna sprawa, bo zdawać by się mogło, ?źe z okazji swojego jubileuszu firma, kt?łra zarabiała na wędkarzach przez dwadzieścia lat, przygotuje raczej ofertę wyjątkowo korzystną cenowo, w ramach swoistego podziękowania. Mo?źe zresztą coś takiego jeszcze nastąpi, a te błyskotki to gratka raczej dla kolekcjoner?łw... Na 25-lecie spodziewam się w tej materii srebrnych Hornet?łw z Ojcem Świętym, po 250 zł, dla lepszego efektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Ten slider okoniowaty fajny jest , ale sorry za ta kase to nawet w uk to bedzie raczej limitowana sprzedaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Jak powiedział Sztur, jakie tam limited, jakie tam edyszyn Za jakiś czas ta kolorystyka pojawi się po prostu w ofercie, slidery nieco mniej realne holograficznie przecie?ź ju?ź dawno są. Limitet edyszyn vs obecny edyszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Pod tym względem Salmo sto lat za Murzynami jest. Nie wiem, skąd się bierze ta niechęć do „holograf?łw”. Nawet Rapala się przełamała. Jaxon ma szeroką gamę tych przynęt „na obciachu” i niekt?łre modele są bez dw?łch zdań rewelacyjne. Łowię i modlę się w duchu, ?źeby komuś nie przyszło do głowy nadać im szlachetniejszego looku. Choć nie przeczę, akurat ich powłoki maja problem z trwałością. A co do „edyszyna” – niestety, nie nabędę z oczywistych względ?łw, sorry. Choć nie wyobra?źam sobie mojego łowienia bez np. Hornet?łw, Whitefisha 13, czy Percha 12, to tu się nie złamię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Pod tym względem Salmo sto lat za Murzynami jest. Nie wiem, skąd się bierze ta niechęć do „holograf?łw”. Nawet Rapala się przełamała. Jaxon ma szeroką gamę tych przynęt „na obciachu” i niekt?łre modele są bez dw?łch zdań rewelacyjne. Łowię i modlę się w duchu, ?źeby komuś nie przyszło do głowy nadać im szlachetniejszego looku. Choć nie przeczę, akurat ich powłoki maja problem z trwałością. A co do „edyszyna” – niestety, nie nabędę z oczywistych względ?łw, sorry. Choć nie wyobra?źam sobie mojego łowienia bez np. Hornet?łw, Whitefisha 13, czy Percha 12, to tu się nie złamię. Mo?źe przez takich jak ja holo-kontestator?łw, kt?łrzy holograma nie kupią, a jak ju?ź kupią to przemalują. Był?źe bym kołkiem w szprychach koła postępu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Mnie się oba edyszyn niesamowicie podobają. Jeszcze nie mam ?źadnego - w pudełku same starocie a?ź wstyd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 @RochPostęp, czy nie postęp, dziwi mnie ten nikły udział holo w ofercie S. Yo-Zuri jakoś się tego nie boi... Nie twierdzę, ?źe holo forever, a reszta jest be, ale fakt faktem, ?źe są dni i miejsca, kiedy jest skuteczne. Chętnie bym przyjął np. Skinnera, Whitefisha, Percha, czy Warriora w folii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 A czy to nie związane z tym, ?źe Yo-Zuri to morskie zazwyczaj? Jakoś zawsze tak to postrzegałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Salmo te?ź reklamuje część swoich wob?łw jako morskie: vide Whitefish 18SX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Mam tych trzech wojownikow Salmo Limited Edyszyn bo ...kocham Salmo i Salmo mnie tez kocha . Limited Edyszyn zawsze jest drozsze od normalnosci , tak jest na calym swiecie . Otwarcie na klienta Salmo to wymiany zepsutych woblerow na nowe o czym jest w poscie ponizej i co zostalo docenione . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Ja zaś mam nadzieję, ?źe po prostu p?łjdą w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Tak to prawda, limited edyszyn zawsze jest bardziej eskepnsiw ni?ź codzienność o ile jest to faktycznie limited i o ile jest to faktycznie coś speszial (mam tu frywolnie na myśli np. Stelle millenium) odnoszę natomiast wra?źenie, ?źe część rodzimych producent?łw pr?łbuje nazwać wypust limited a okazuje się, ?źe nic w tym specjalnego nie ma. Być mo?źe oferta skierowana jest bardziej do kolekcjoner?łw dla kt?łrych fakt, ?źe to limited ma wy?źszość nad ceną i skutecznością/innością? Pytanie czy salmo w polsce ma ju?ź tak wyrafinowaną klientelę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Myślę, ?źe ma taką klientelę. Zawsze te?ź mo?źe to być wykorzystywane jako nagroda a nie tylko prywatny zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi