Skocz do zawartości

Salmo Limited Edition - Slider, Sweeper i Fatso..

szczupak12345

Rekomendowane odpowiedzi

Generalnie dziwna sprawa, bo zdawać by się mogło, ?źe z okazji swojego jubileuszu firma, kt?łra zarabiała na wędkarzach przez dwadzieścia lat, przygotuje raczej ofertę wyjątkowo korzystną cenowo, w ramach swoistego podziękowania. Mo?źe zresztą coś takiego jeszcze nastąpi, a te błyskotki to gratka raczej dla kolekcjoner?łw... Na 25-lecie spodziewam się w tej materii srebrnych Hornet?łw z Ojcem Świętym, po 250 zł, dla lepszego efektu...

Jak powiedział Sztur, jakie tam limited, jakie tam edyszyn :D

Za jakiś czas ta kolorystyka pojawi się po prostu w ofercie, slidery nieco mniej realne holograficznie przecie?ź ju?ź dawno są.

Limitet edyszyn

http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/p/s3/1318420933.jpg

vs obecny edyszyn

http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/p/s3/1309265523.jpg

Pod tym względem Salmo sto lat za Murzynami jest. Nie wiem, skąd się bierze ta niechęć do „holograf?łw”. Nawet Rapala się przełamała. Jaxon ma szeroką gamę tych przynęt „na obciachu” i niekt?łre modele są bez dw?łch zdań rewelacyjne. Łowię i modlę się w duchu, ?źeby komuś nie przyszło do głowy nadać im szlachetniejszego looku. Choć nie przeczę, akurat ich powłoki maja problem z trwałością. A co do „edyszyna” – niestety, nie nabędę z oczywistych względ?łw, sorry. Choć nie wyobra?źam sobie mojego łowienia bez np. Hornet?łw, Whitefisha 13, czy Percha 12, to tu się nie złamię.

Pod tym względem Salmo sto lat za Murzynami jest. Nie wiem, skąd się bierze ta niechęć do „holograf?łw”. Nawet Rapala się przełamała. Jaxon ma szeroką gamę tych przynęt „na obciachu” i niekt?łre modele są bez dw?łch zdań rewelacyjne. Łowię i modlę się w duchu, ?źeby komuś nie przyszło do głowy nadać im szlachetniejszego looku. Choć nie przeczę, akurat ich powłoki maja problem z trwałością. A co do „edyszyna” – niestety, nie nabędę z oczywistych względ?łw, sorry. Choć nie wyobra?źam sobie mojego łowienia bez np. Hornet?łw, Whitefisha 13, czy Percha 12, to tu się nie złamię.

Mo?źe przez takich jak ja holo-kontestator?łw, kt?łrzy holograma nie kupią, a jak ju?ź kupią to przemalują. Był?źe bym kołkiem w szprychach koła postępu? :lol: :lol:

@Roch

Postęp, czy nie postęp, dziwi mnie ten nikły udział holo w ofercie S. Yo-Zuri jakoś się tego nie boi... Nie twierdzę, ?źe holo forever, a reszta jest be, ale fakt faktem, ?źe są dni i miejsca, kiedy jest skuteczne. Chętnie bym przyjął np. Skinnera, Whitefisha, Percha, czy Warriora w folii.

Mam tych trzech wojownikow Salmo Limited Edyszyn bo ...kocham Salmo i Salmo mnie tez kocha . Limited Edyszyn zawsze jest drozsze od normalnosci , tak jest na calym swiecie .

Otwarcie na klienta Salmo to wymiany zepsutych woblerow na nowe o czym jest w poscie ponizej i co zostalo docenione .

Tak to prawda, limited edyszyn zawsze jest bardziej eskepnsiw ni?ź codzienność o ile jest to faktycznie limited i o ile jest to faktycznie coś speszial (mam tu frywolnie na myśli np. Stelle millenium) odnoszę natomiast wra?źenie, ?źe część rodzimych producent?łw pr?łbuje nazwać wypust limited a okazuje się, ?źe nic w tym specjalnego nie ma. Być mo?źe oferta skierowana jest bardziej do kolekcjoner?łw dla kt?łrych fakt, ?źe to limited ma wy?źszość nad ceną i skutecznością/innością? Pytanie czy salmo w polsce ma ju?ź tak wyrafinowaną klientelę? :D