timon Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Witam wszystkich. Na imię mam Rafał i chciałbym zaprezentować wam moje wahadłówki.Moja "specjalizacja"są mini wahadła pstragowe.Moje przynety są całkowicie wykonywane ręcznie.???? . Moim ulubionym materiałem jest miedz połączona z cyna. Edytowane 5 Września 2017 przez woblery z Bielska 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Wiec chwal sie fotami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Podejrzewam, że są jakieś problemy techniczne. Tak czasem bywa. Poradnik, jak wstawiać zdjęcia znajdziesz tutaj:http://jerkbait.pl/topic/72946-wstawianie-zdj%C4%99%C4%87-na-forum/ Witaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Cześć Rafał,zapodaj zdjęcia swoich wahadełek. Niech obejrzą koledzy jakie cudeńka robisz i którymi od kilku lat z powodzeniem mam przyjemność łowić . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timon Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Pstragowe 5,3cm 6g. Praca agresywna. Edytowane 4 Września 2017 przez timon 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Wahadła piękne, ale mi nigdy pstrąg nie uderzył w wahadło. Mam kilka sztuk rękodzielników ale wyniki niczym Krychowiak w PSG. Czy są jakies specjalne techniki prowadzenia tych przynęt. Dlaczego pstrąg nie gryzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timon Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 wahadlowki to specyficzna przynęta. Ja lubię bawić się nimi opuszczając i pociągające pod prad. Nie wystarczy wrzucić i zwijąc. Musi imitowac łatwa do zdobycia ofiarę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timon Opublikowano 5 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Wahadlo z pierwszego zdjecia ,wielokrotnie pokazolo swoja skutecznosc. Waga od 4do 8g. praca agresywna.Maly gnom wazy niecałe 4g, super na okonie.No i ostatnia blaszka listek to moj czarny kon. mozna ja prowadzic z pradem , w poprzek murtu i na spowolnieniach . Klasyczna praca ogonkiem . Edytowane 5 Września 2017 przez timon 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Piękne blaszki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Wahadła piękne, ale mi nigdy pstrąg nie uderzył w wahadło. Mam kilka sztuk rękodzielników ale wyniki niczym Krychowiak w PSG. Czy są jakies specjalne techniki prowadzenia tych przynęt. Dlaczego pstrąg nie gryzie ? A ja tam i na Islandii i na roznych zaporowkach w UK, sporo nalowilem pstragow na wahadelka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timon Opublikowano 5 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerek Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Hej Rafał!!! No w końcu szersze grono będzie miało okazję zapoznać się z Twoimi jakże łownymi wyrobami. Fajnie że jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timon Opublikowano 5 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Dzieki. Do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timon Opublikowano 16 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Witam. Listek 4,7cm 5\6g. Jedna z moich ulubionych wahadlowek. Na Wisle potrafila skusic sandacze w klatkach.Klenie i Jazie tez sie trafialy, tyklo ,ze w calosci czarne. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timon Opublikowano 16 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Tego nie muszę przedstawiać. 4cm i 6 g. Cos jest w tych gnomie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) Cześć Timonie,Miło Cię zobaczyć i na tym forum. Chociaż widzę że zdjęcia w wątku nie oddają rzeczywistego uroku twoich wahadełek. Na żywo wyglądają duuużo lepiej Twoimi pstrągowymi wahdłówkami łowię teraz na warszawskiej Wiśle. Rzeka niestety mi większość zabrała, podobają jej się Potwierdzam obserwacje z sandaczami, ale nie tylko miedzy główkami Nawet i boleń się na wahadłówkę trafił. Edytowane 19 Września 2017 przez Epidares 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timon Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 To fajnie ze się sprawdzają. Polecam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timon Opublikowano 10 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Witam. Panowie mam pytanko. Co myślicie o czerwonym plastikowym ogonki w wahadłówkach pstragowych. Będzie to pozytywny dodatek czy wręcz odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Muszka - tak. Uspokaja troszkę akcję. Kropki biorą na takie wahadełka.Sam plastikowy ogonek - nie miałem takiej blaszki. Zdarzyło się mi założyć na jakieś maleństwa, uzbrojone w pojedynczy haczyk, kawałek czerwonej rurki - brały. Ale nie mam żadnych notatek czy lepiej, czy słabiej było na "gołe" wahadełka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timon Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Witam. Przedstawiam kolejny model. Wydłużony gnom . Waga 6g. Dobrze sie sprawdzal w styczniowym lowieniu.Ta blaszka bedzie na nowy swzon. Przy wolnym prowadzeniu ma prace wahadlowa,ale przy szybkim rowno chodzi w obrocie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Witam. Panowie mam pytanko. Co myślicie o czerwonym plastikowym ogonki w wahadłówkach pstragowych. Będzie to pozytywny dodatek czy wręcz odwrotnie.Rafał, łowię obrotówkami z czerwonymi wentylkami na kotwicach. Nie przeszkadza to pstrągom. Moim zdaniem powinno zadziałać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi