dawidostroda Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 WitamPewnie nie jednego z nas ucieszy wiadomość , że słynne 15cm canibale juz są do kupienia w kraju . Na razie co widziałem jest całe 5 kolorów , ale jak na taka gumę cena powiedzmy przystępna od 7,69-7,90 zł Bedzie czym łowić na jesieni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Dla mnie te pięć kolorów wystarcza A cieszę się tym bardziej bo jeszcze nimi nie łowiłem ... się przetestuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidostroda Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Dla mnie te pięć kolorów wystarcza A cieszę się tym bardziej bo jeszcze nimi nie łowiłem ... się przetestuje He ... to połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 U mnie w sklepie po 9.90 zł Tosz to rozbój w biały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Rozbój to był jak koledzy na giełdzie wyceniali je 34 PLN za dwie sztuki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Rozbój to był jak koledzy na giełdzie wyceniali je 34 PLN za dwie sztukiDostrzegasz różnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 To była jakaś droższa wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Kompletnie co innego, oprócz nazwy i rozmiaru Może ktoś ma jeszcze dostępne te droższe? Chętnie bym kupił kilka sztuk, bo mi szczupaki już wyżarły...Jak coś to prv proszę Edytowane 4 Września 2017 przez Dano^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Te drogie JDM, te drugie na Polskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Znaczy pracą się różniły czy chodzi o wygląd-zatopioną zjedzoną rybkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Znaczy pracą się różniły czy chodzi o wygląd-zatopioną zjedzoną rybkę? O pracy tych nowych nie chcę pisać - nie rzucałem nimi. Zostaje wygląd, transparentość itp.Chodziło mi o to, że wcześniejsze dostępne na giełdzie były drogie bo ściągano je najczęściej ze Stanów. Teraz są dostępne na polskim rynku - tańsze, inne, ale to nadal SG w rozmiarze 15 cm. Czy ten sam? Nie. Czy taki sam? Nie. Edytowane 4 Września 2017 przez Dano^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Dostrzegasz różnicę?cannibal_2.jpgFakt płacąc za dwie dostawałeś 4 ot różnica :-)Bo kupowali canibale w ciąży :-) Edytowane 4 Września 2017 przez hm62 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Ja tam wolę te zwykłe i tańsze. Nie mógł bym rzucać ciężarną gumą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Ja tam wolę te zwykłe i tańsze. Nie mógł bym rzucać ciężarną gumą Teraz zacznie się dyskusja obrońców życia nie poczętego 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 o kurrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Szkoda, że nie ma? białych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 I dla tego, przed chwilą kupiłem na forum takie ... przed lub po porodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 A mi nie bierze na zadne w zadnym rozmiarze kanibale...ale tego 15 cm jeszcze nie mialem, skonczylem przygode oczko nizej. Jest roznica w stosunku do 12,5 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) Ja nie mam zielonego pojęcia. Nigdy nie łowiłem na cannibale w żadnym rozmiarze ... te piętnastki, kupiłem na tegoroczne szkiery ... się zobaczy Edytowane 7 Września 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 A mi nie bierze na zadne w zadnym rozmiarze kanibale...ale tego 15 cm jeszcze nie mialem, skonczylem przygode oczko nizej. Jest roznica w stosunku do 12,5 cm?W stosunku 12,5 raczej ustępuje 15 cm Przepraszam ale nie mogłem sie opanować 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) Tylko sprecyzuj: mówisz o stosunku czy o wielkości? Edytowane 7 Września 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Czyli co, technika prowadzenia, prezentacja, myki czy inne czucie bluesa nie maja znaczenia, liczy sie tylko katalogowy rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Ile one potrzebują gram główki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 (edytowane) Nawiązując do pytania poprzednika,jak zbroicie w/w gumy,klasycznie główką dżigową na haku 8/0-10/0,czy też w system z wkrętką i dwiema kotwicami? Edytowane 8 Września 2017 przez marcin186 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Nawiązując do pytania poprzednika,jak zbroicie w/w gumy,klasycznie główką dżigową na haku 8/0-10/0,czy też w system z wkrętką i dwiema kotwicami?Do gumy tej wielkości jedna kotwica wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi