tyski Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Witam interesuje mnie opinia czy warto kupić taki zestaw: wędka: delphin opium black kołowrotek: delphin odysea 10000 żyłka: 0,37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Tak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyski Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 TakMożna więcej na temat o wędzisku , kołowrotka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Można więcej na temat o wędzisku , kołowrotka ? Jakie zadałeś pytanie, taką dostałeś odpowiedź... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Ja bym kupił z powodu ... "opium" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 niewiem.gifWaldziuJak zobaczyłem tą Twoja odpowiedź to przypomniało mi się:Wychodzi baca z bacówki rano na halę, patrzy .... nie ma owieczek!? Biega z górki na górkę , z hali na halę a owieczek nigdzie nie ma!Zdesperowany z całej siły krzyczy:- Echoooooooo kaj som moje owiecki!!!!!!!!!A echo mu odpowiada ... tak właśnie jak Ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 nie mamy tu działu karpiowego, choć karpiarzy pewnie tu znajdziesz, do tego może nie być łatwo odpowiedzieć na tak sformułowane pytanie bo o wartości zestawu decyduje między innymi jego cena zakupowa jak i cel w jakim ma być użyty. Jako zestaw do ultralighta na białoryb to nie warto - za gruba żyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi