szeniman Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Przedwszytkim Witma wszystkich jako ze to pierwszy mój post na tym forum . Od pewnego czasu chodzi za mną pomysł na zbudowanie lekkiego kija pstrągowego , na blanku batsona IST993F , z tym ze ten kij ma być wyjątkowy i zrobiony tylko i wyłącznie podemnie .Co za tym idzie inny od pozycji które znajdziemy na sklepowych pułkach . do czego zmierzam ? Już wyjaśniam chodzi mi o uchwyt kołowrotka , a dokładnie dwa pierścienie wykonane z metalu , aluminium bądz brązu , ewentualnie srebra. Nigdzinie nie widziałem takich uchwytów , oldshollowe pierścionki przesówane dowolnie na rękojeści ... W artykułach o kijach na pstrągi są zdjęcia wędeczki z dokładnie takim mocowaniem jak chcę z pracowni x-rods http://jerkbait.pl/art/images/00167/dan009.jpg Jeżeli któryś z szanownych Kolegów posiada wiedzę gdzie owe cudeńka dostane będę dozgonnie wdzięczny pozdrawiam ŁUKASZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeniman Opublikowano 15 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 chej panowie naprawde nikt mi nie pomoze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Ja stary młodemu muszę szukać, a gogole to wosk http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog/Butts/Aftco-Collet-N uts Czyżby o to chodziło?Alglicki u Ciebie chyba powinien być lepszy bo ja nie kumam . http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog/Reel-SeatsSzukaj tu może coś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Mam takie: Zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeniman Opublikowano 15 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 precyzujac sa to ucwyty typu tennesse , bardzo mi sie podoba wzor hardego , juz nawet jeden z forumowiczow podlinkowal mi pracownie w ktorej zakupie owe pierscionki jezeli beda dostepne, niestety w fc niema tego typu uchwytow a szkoda, od tak ,takie przelamanie ciagle tłuczonej szarosci w uosobienu fuji dps a chyba to jest jedna z podstawowych cech rodbuildingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Można kupić rurki aluminiowe 25mm ...Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Zapewne masz rację, miałem na jednym kiju pierścienie Pacifica, niezłe to było szybkie w montażu kołowrotka ale jakoś do gustu mi nie przypadły bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeniman Opublikowano 15 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 kawalek rurki alu , to taki troche ordynarny w formie pomysl , pozatym ten uchwyt to nie koniecznie pierscien o kształcie kola..raczej jednostronnie splaszczonej elipsy czy jak to nazwac pozatym recznie tego nie przytne , wiec musial bym do tokarza/frezera oddawac , w warszawie to sreasznie trudne zadanie znalezienie dobrego fachowca , ktory dobrze wykona robote (nam praktyke w dorabianiu customowych czesci samochodowych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Skontaktuj się ze Zbyszkiem Kawalcem. Zdarzało Mu się takie coś montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeniman Opublikowano 15 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 w tym momencie chaialem bardzo podziekowac wszystkim kolegom z forum za pomoc, znalazłem to czego szukam , po przyjzdzie z trasy koncertowej lece do fc po blank to tego kijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi