Sinopapużasty Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Oczywiście, że trzeba zgłaszać. Nawet jak umorzą to statystyki im lecą i to nie w tym kierunku oczekiwanym:-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Kurde ... zrobię to. Na policję nie mam daleko. Sami mnie nakręciliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amator boleni Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 gościu jest online na olx, przesłałem mu tego linka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Temat zamykam.Osobiste animozje i pretensje proszę rozwiązywać w wątkach i wiadomościach prywatnych. Publicznie brudów nie pierzemy na tym forum.Na temat możliwości i problemów w zakupach internetowych mamy już wątek, zapraszam - http://jerkbait.pl/topic/22302-poradnik-konsumenta-zasady-reklamacji-sprz%C4%99tu-w%C4%99dkarskiego/page-3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi